![]() |
Ilość załączników: 1
U mnie tez dziala: zarowno normalnie jak i na symulacji:
Windows 2000 PRO SP3; Nero 5.5.10.15; Plextor 4824TA |
Symulacja w nero 5.5.10.0 na LTR 48125W pod XP Pro sp1 działa bez problemu.
|
Cytat:
|
Uff, zainstalowalem najnowsze nero, i co prawda juz mi nie pokazuje ile razu uzyl burnproof'a (co prawda raz mi sie tylko zdazylo zeby musial go uzywac), ale za to predkosc pokazuje jak clone cd :D
Pozdrawiam |
A tak na marginesie. Nie zna ktos jeszcze jakis fajnych sztuczek tego typu jak w temacie ze zmianami w rejestrze dla Nero ? :) Moze jeszcze cos fajnego da sie zrobic ? :chytry:
|
Cytat:
Pozdrawiam |
Cytat:
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja mam XP Pro Pl, wpis zmieniłem ręcznie i pokazuje prędkość faktyczną. Nie sądzę, żeby była to kwestia napędu, chociaż...
|
Cytat:
Pozdrawiam. PS: Gdyby jakims cudem pokazywal mi ta predkosc, to nero dla mnie bylo by juz bliskie idealu :) |
Witam
Mam RICOHA DVD+RW (CLV), ale u mnie na Nero 5.5.10 po włączeniu tej opcji pokazuje: |
Cytat:
|
U mnie to wyglada tak: zmieniam w rejestrze wpis, reset - wpis jest z ustawiona '1' czyli poprawnie. Wypalam plytke w nero - wskaznik pokazuje ciagle ta sama predkosc :( Po wypaleniu i zamknieciu nero, patrze w rejestr - jest ustawione '0' :( Czyli nero sam sobie to zmienia :( Moze na nowszych wersjach to dziala? Tyle ze na nowszej nie bede mial okienka po wypaleniu odnosnie burnproof'a :| I tak zle i tak zle... ale na predkosci rzeczywistej mi bardziej zalezy, wiec czekam na jakies sugestie z waszej strony.
Pozdrawiam |
Wrzucilem ten wpis do rejestru i wlasnie dla testu wypalam tdk z predkoscia 48x i nero niestety caly czas pokazuje mi 48x. Jakies pomysly?
Pozdro |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:12. |