![]() |
Jak ustawić w Nero żeby pokazywało szybkość nagrywania
Słyszałem, że jest możliwość, poprzez zmianę wartości klucza w rejestrze żeby Nero pokazywało rzeczywistą prędkość nagrywania
(tak jak CloneCD), czy może ktoś wie jak to zrobić? Pozdrawiam |
W kluczu (HKEY_CURRENT_USER\Software\ahead\Nero - Burning Rom\Recorder) zmieniasz wartość parametru (ShowSingleRecorderSpeed z 0 na 1). Pozdrawiam
|
No nie wiedziałem o tym :), dzięki.
|
Tu masz klucze rejestru, teraz wystarczy kliknąć, a nie szukać wpisów ;)
Można włączyć i wyłączyć. |
Dzięki nie wiedziałem. :P :P
|
Tez skorzystam..
Dzieki. |
podziękował.
|
Oooo, dzieki dzieki panowie. Od dawna mnie to denerwowalo w nero :)
|
Zawsze mnie zastanawia skąd goście biorą takie ciekawostki, pomijam że wyczytali na innym forum np. zagranicznym.
Małe a cieszy. Dzisiaj dopiero zlukałem załącznik, więc wczoraj wpisałem na piechotę. Ale zastanawia mnie wpis Cytat:
O w morde, awansowałem nawet nie wiem kiedy to się stało. :jupi: |
Cytat:
no chyba ze sami sa autorami danego programu - wtedy dziela sie taka wiedza w ramach akcji "bonusy dla wtajemniczonych" :P :cool: |
Kurdem, wrzucilem ten wpis, jednak nero dalej uparcie pokazuje jedna predkosc przez caly czas nagrywania. Nie mialem akurat nic do wypalenia wiec zrobilem simulation. Moze to dlatego? Jak wyglada poprawnie wlaczona opcja? Pokazuje identycznie jak w clonie predkosci? A moze to dlatego ze po edycji rejestru nie zrobilem reseta?
Pozdrawiam |
Dzieki bardo fajny bajerek.:)
|
Cytat:
|
Z cala pewnoscia dziala, ale nie przy symulacji, tylko przy normalnym nagrywaniu.
|
W moim LTR48125W działa przy symulacji jak i przy wypalaniu. Pozdrawiam
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:45. |