![]() |
Proszę o pomoc
Jakim programem mogę zabezpieczyć moją płytkę z programem tak aby nikt tej płyty nie mógł przegrać.Proszę o linki z takimi programami.I czy w ogóle jest taka możliwośc żeby samemu zakodować swoją płytę ??????? Wilekie dzięki.??? ??? ???
|
Przy pomocy WinOnCD 6 PE możesz zahasłować wszystkie pliki na swojej płycie. Można również zahasłować nazwy plików. Płytę można oczywiście przegrać bez problemu, ale nie odczytasz z niej nic.
Pozdrawiam |
Jak zabezpieczyć płytę przed dalszym jej skopiowaniem ????
Mam wielką prośbę(pomocy). Jak zabezpieczyć płytę z programem aby nie dało się już jej przegrać(przynajmniej w takim stopniu zakodować,zablokować aby nie poradził sobie z tym kodem początkujący komputerzysta) ale dało się ten program bez problemu zainstalować ?????? Bardzo proszę o pomoc.
|
może ten artykuł ci pomoże?????
|
Pomoc
Dzięki.Ten artykuł mi bardzo pomógł.A zna ktoś może link z crackiem do programu safelock 0.99.20 ???? michstel@wp.pl
|
eh... chcesz jechac na safelocku? to powiem ci ze 90% poczatkowcyh komputerzystow majac clona i alkohola sobie z tym poradzi - a jak sie wkurza ze dajesz im trefny towar... to jzu twoje
|
Pomoc
To jakim programem mogę się posłużyć skoro począykowi komputerzyści poradzą sobie z safelock`iem no i gdzie go dostanę ????????
|
Cytat:
|
jak slysze ze jest 100% nie do skopiowania to mi sie zbiera na smiech - sorry.. ale tak jest.. nie zalezy mi na kopiowaniu twojego zabezpieczenia.. tak jak nie zalezy mi na kopiowaniu nowego cudownego securoma, k2a, cactusa i tak dalej - kazdy z nich jest 100% niekopiowalny :D:D:D:D:D [dla tych co nie jaza - securom 'very new' mialbyc abslutnie 1000000% niekopiowalny - jak jest? kazdy wie...]
gdybym mial czas na raozrywke to moze bym sie pobawil - cracknal to jeszcze tak dla jaj - ale studia sa ciekawsze i fajniejsze (zreszta nowego safelcka zassam - mam agenta ktory przecial poprzednie wersje - zobaczymy co zrobi z ta :D:D:D) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:58. |