![]() |
Kupić... nie kupić?
Chcę kupić Yamahe F1, ale piszą, że ma problemy z zabezpieczonymi płytami.
Używać jej będę do domowych "kopii bezpieczeństwa". Czy te zabezpieczenia można przeskoczyć programowo? Jest to moja pierwsza nagrywarka i ten temat jest mi zupełnie obcy wiec proszę o poradę fachowców. |
Wszystko masz na stronie głównej. Decyzję podejmij sam.
Zaraz zlecą się sępy marki LiteOn, LG i innych i będą przekonywać Ciebie o wyższości Świąt Wielkiej Nocy nad Świętami Bożego Narodzenia. 8) |
Jezeli masz jeszcze mozliwosc, kupuj bez zastanowienia.
Yamaha wycofala sie z produkcji napedow optycznych i mozesz miec trudnosci z jej dostaniem. Gwarancja i serwis leca normalnie. Ps: raczej trudno porownywac Yamahe F1 z LiteOnem czy LG. Przewaga japonczyka nad reszta swiata jest oczywista. |
Cytat:
|
Re: Kupić... nie kupić?
Cytat:
A z tym, że nie można już nigdzie kupić - prawda... Ja wiem, gdzie mają 2 egzemplarze, ale wersja UltraSCSI (drogie jak cholera) - jak bedziesz chciał, napisz. |
Kupuj i nie zastanawiaj się więcej...:cisza:
Yamaha F1 ...ehhhhh ;) ;) ;) |
Cytat:
|
Aha, no i oczywiście ja też polecam F1, mam od niedawna, ale myślę, że to dobry sprzęt.
Tylko jak nie dostaniesz albo coś innego się przytrafi, to bądź spokojny - ja mam również LG i to w dodatku Combo obśmiane i uważam, że to bardzo dobry sprzęt. Ma wadę, ale jest to wada opisana w specyfikacji technicznej, przed zakupem można się o niej dowiedzieć(PIO). Za to nagra ta nigdy nie sprawiła mi żadnej przykrej niespodzianki. Za to F1, hmmm... Czasami ,,bez potrzeby'' przy odczycie rozpędza płytę na max i przez 5 minut tak kręci, aż jej się znudzi. Miałem też problem z nagraniem cd-rw 185mb. Nagrała go niby, wszystko poszło (Nero), a potem się okazało, że nic nie nagrała i potem jeszcze kasować 2 razy go nie chciała. LG poradził sobie.... |
Yamaha crw 1f
Miałem też problem z nagraniem cd-rw 185mb. Nagrała go niby, wszystko poszło (Nero), a potem się okazało, że nic nie nagrała i potem jeszcze kasować 2 razy go nie chciała. LG poradził sobie.... [/B][/QUOTE]
Mysle ze to wina twojego compa , bo uzywam te maszynke od kiedy miala swa premiere i nigdy czegos takiego nie zauwazylem. Smialo mozna ja polacac,tym bardziej ze od chwili premiery cena jej spadla o 40% ! wiec za taka cene nie ma co sie zastanawiac |
Re: Yamaha crw 1f
[QUOTE]zorg napisa***322;(a)
Cytat:
Chyba nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi, ja nie mówię, że w F1 jest jakiś błąd czy coś. |
A widzieliscie promocje prenumeraty w najnowszym PcWorldComputer? Jesli zamowi sie roczna prenumerate (okolo 160zl), mozna skorzystac z promocji i zamowic nagrywarke YAMAHA F1 (BOX) w cenie 350zl!. Musze przyznac, ze jest to dosc interesujace. Gdybym tylko regularnie czytal te gazete to kto wie, moze byc sie skusil.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:07. |