![]() |
Fajne cacko, chyba tesh sobie takie cóś sprawię.
|
To w takim razie ja jutro lecę na giełde po segregatorek :jupi:
|
Cytat:
Warszawskiej gieldzie za Stodola, raz widzialem jak ktos kupowal takie wkladki. |
Cytat:
Dzięki |
Tak na 8, ale w sumie mozna i po 4 wkladac, imho wtedy miejsce sie marnuje. ??? A samych wkladek na 8 chyba nie mozna kupic, choc nie wiem, przyznam ze nie szukalem, wiec moge sie mylic ;) Co do tego to jest do kupienia w Lodzi, lub wyslkowo w sklepie netowym Arcomp :)
|
Super!!! Ale czy wkładki są tylko na osiem CD? Można dokupić? I po ile? Gdzie to kupiłeś? Może w Warszawie? :)
|
Ilość załączników: 1
A tak co nieco blizej o tym segregatorze Espery za 75 zl:
Etui wykonane z nylonu, wyposażone w rączkę, suwak, miękką przegródkę do podziału dwóch części etui oraz siateczkę na jednej stronie do włożenia płaskich przedmiotów. Wkładki na 8CD w komplecie do samodzielnego zamocowania w mechaniźmie segregatorowym. |
Cytat:
|
Uuuuuuu ... nie chce znowu się spłukać z kasy :buu: :buu: :buu:
A ten segregator to jak na moje warunki to cena trochę za wielka! Pali, nie orientujesz się jaka jest teraz cena jakiegoś segregatora na 200CD (i powyżej) - może być nawet jakiś niebrzydki "no-name" ^_^ P.S. Martin_TP, szkoda że się pomyliłeś - już liczyłem kokosy :kasa: |
Cytat:
A co do slimow to moja pomylka.. owszem 0,5 ale nie gr, tylko zł :) |
5zł - 100 sztuk kopert z okienkami - na przeciwko akademika KREDKA i OŁÓWEK - Wrocław
|
Martin_TP: Jaki jest koszt tego segregatora ???
P.S. Nadal chyba nie zrozumiałeś ... to jak, załatwisz mi 200 slimów za 1zł ??? :jezyk: |
PÓŁ GROSZA?
to ja chce tysiac |
Co do segregatorow. Ostatnio wpadl mi w rece segregator Esperanzy na 320 CD!! Genialny, swietnie zrobiony, wygodny, wnetrze koertek wylozone oczywiscie tym miekkim materialem, full bajer :) Juz mam takie dwa :) A znalezc w nim tez jest cos bardzo latwo.. szybko i wygodnie sie szuka, przeklada strony.
Co do slimow tak, taka jest cena. |
Cytat:
Verbatim Pastel na Batorego w ogóle nie było. Najwięcej z porządnych płyt było szpindli Platinum o które wyzej pytałeś (25, 50,100), ale nie pamiętam ile kosztowały, nie kupowałem (chyba, ale to tylko chyba - za 100 sztuk 95 zeta). Były też w duzej ilości esperanza silver-silver szpindel 10 szt za 10 zeta oraz różne Datexy w kopertkach papierowych, luzem, po 1szt. Co ciekawe, byłem w niedziele takze w Carrefour na Pradze i tam "w promocji" były kosze tych esperanz za 9,99 oraz kosze z takimi samymi Datexami. Rynek się kurde monopolizuje w Warszawie. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:09. |