![]() |
Ja miałem ten problem Toshibą i nie wiedziałem co zrobić to poprostu sie jej pozbyłem. Mam Sony i na tym samym systemie i działa wszystko wporządku ,czasem coś sie zjara ale to płyta. Ostanio nie polecam Princo poniweważ za dużo jest nagrany do połowy w nero
|
Cytat:
Co do stacjonarnych DVD też musiałem zrobić zmiankę Thompsona na Sony stare nie chciało czytać mi kopii zrobionych dvdxcopy. Przyznam że to mnie zabolało!!!! Tak jak mówiłeś większość filmów zajmuje troszkę więcej niż 4,7GB Mam nadzieję że wszystko pójdzie u Ciebie gładko i Twoje problemy się skończą. powodzonka |
Wyszla nowa wersja nero 5.5.10.15a. Podobno w 15 byl jakis blad i konflikt. Ta "a" przeznaczona jest dla uzytkownikow W9x i ME. Az sie zdziwilem, bo u mnie 15 dziala dobrze, a mam 98.
|
dzieki
alkohol tez nagrywa dvd ??nawet nie wiedziałem,dvd2one musze czesto robic bo mam kupe filmow orginałow a one jak sam wiesz duzo zajmują, te filmy cco mowiłem ze na koncu u mnie w philipsie stacjonarnym sie scinaja u kolesi na lg,pioneer i jakis tam jeszcze nic ida jak trza , moze moje dvd cos zaczeło nawalac,juz sam nic nie rozumiem. a co do nagrywania to ja przewaznie zgrywam dvddecrypterem jesli płyta zajmouje mniej niz 4,7 i przewalam do nero i jazda,ale alkohol ? nie wiedziałem |
Cytat:
Alcohol do kopii 1:1 Nero do VOB-ów, ewentualnie zgrywania z dysku po kompresji, itp Dvdxcopy wiadomo dvddecrypter dvd2one sporadycznie jak narazie wszystko chodzi bez zarzutu dziennie wypalam ok 10-12szt esperanzy |
ale po nagraniu dvdxcopy wszystko gra i o co tu chodzi???
|
Cytat:
|
nasmieszniejsze jest teraz to ze na grałem płyte (tą samą ktora w nero sie zacinała )nie nero tylko dvdxcopy i wszystko gra. ale nero jet git i musi byc jakies rozwiazanie
|
dyski mam na 1 kontrolerze,dvd rom mam na kontroleze ida ,nagrywarke dvd mam na osobnej tasmie razem z nagrywarka cdrw
ale wczesniej paliłem normalnie a co do aspi to w nero info mam nero aspi pasek zielony ,system aspi pasek zółty ,za bardzo nie weim o co chodzi |
Cytat:
|
nie wiem czy to pomoze wczesniej nagrywałem na datawrite 50szt super nowa partia paliły sie , juz mnie łeb boli od tego
|
CO PRAWDA REINSTALKI SYSTEMU NIE ROBIŁEM .A TEZ NAGRYWAŁES NA PINEER105 ??
|
Cytat:
Niewiem czy u Ciebie nie należało by tego spróbować, o ile wcześniej tego nie robiłeś. |
Ze princo sie zacina - rozumiem. Ze esperanza - to juz mniej, bo u mnie dziala dobrze. ALE! Obie maja bardzo podobna powierzchnie. Swego czasu bylo tak w cdr, ze zlote sie dobrze palily, niebieskie gorzej, zielone itp itd. Moze sprobuj innego koloru? Zielonkawe sa mediasonic - na razie najlepsze plyty jakie spotkalem. W tym tygodniu mam dostac do testowania jakies 10 gatunkow po 3 szt. kazdego rodzaju, wiec moze bede wiedzial cos wiecej...
|
A JA MAM TAKI PROBLEM MAM TEGO PIONEERA 105 JAK JUZ MOWIŁEM ,ZAKUPIŁEM TERAZ NA PROBE PRINCO X2 I ESPERANZE X2 NAGRAŁEM JE W NERO ,JEDNE Z DYSKU ,INNE PŁYTA PŁYTA I PRAWIE WSZYSTKIE POD KONIEC FILMU SIE ZACINAJĄ NIC JUZ Z TEGO NIE ROZUMIEM?
O CO TU CHODZI?? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:41. |