![]() |
eee myslalem ze dadza wiecej zdjec :(
kiedys gambler mial taki kacik na CD gdzie wlasnie byly umieszczane rozne tego typu wypociny (a jakie fotki tam wstawiali....) :) chyba poszukam w kamerniku plyt z tymi "dzielami" ^_^ |
Ilość załączników: 1
Ok, zamiast wysyłać artykuł do każdego z osobna na maila zdecydowałem się go umieścić tutaj w zipie. Znajduje się 5 stron w .docu tak, jak udało mi się OCRem w FineReaderze zrobić.
Niestety treść nie jest fanatyczna, a więc zwolennicy twórczości mafii padre chrzestnego Rydzyka mogą się czuć zawiedzeni. Mimo wszystko fajna okładka :) |
To ja tez prosze o skan :)
|
Artykuł nie jest taki fanatyczny, ale zgodnie z prośbą jeszcze dzisiaj zeskanuję i wyślę Wam pocztą. He he. CZego to ludzie nie wymyślą.
|
Cytat:
jaka szkoda ze niemieszkam w Wroclawiu ;p :D |
Cytat:
|
ja rowinez, jesli mozna..........
|
Cytat:
|
dobre dobre ;p ||
mozna liczyc na zeskanowanie artykulu i wyslanie na maila :) ew. powiedz gdzie takie cos mozna dostac ??? :D |
Też to zauważyłem. Postęp 8)
|
Chyba tym razem bede musial ja napastowac wyznawcow tejze wiary drukujacych takie artykuly :). A tak na marginesie coraz lepszy postep maja w projektowaniu okladek 8)
|
Czy to jakas nowa gra? Te nowe tyutuly gier ... ech! :cisza:
|
Niestety, ku mojemu rozczarowaniu, treść artykułu nie jest aż tak fanatyczna jak jego tytuł. Napiszcie wasze spostrzeżenia na ten temat. Pewnie się też z czymś takim spotkaliście. [oj, będzie to fajny topic].
Wieczorem postaram się przeanalizować resztę artykułów z tej gazetki :D, na razie mam dużo roboty i znikam :( |
Przebudźcie się! [niewierni :D] - ciemne strony gier!
Ilość załączników: 1
Idę sobie jak gdyby nigdy nic ulicą, a tu nagle:
"Przepraszam, młody człowieku, czy mógłbym Ci coś zostawić?" Myślę sobie: "o nie, znowu", ale popatrzyłem na oferowaną mi gazetkę i bezwiedne "tak" wymknęło mi się z ust, po czym drab ją i zniknąłem w czeluściach mojej mrocznej psychiki. :D Tytuł jest następujący: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:11. |