Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Przebudźcie się! [niewierni :D] - ciemne strony gier! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/przebudzcie-sie-niewierni-d-ciemne-strony-gier-17926/)

Pawel_k 04.03.2003 23:34

eee myslalem ze dadza wiecej zdjec :(
kiedys gambler mial taki kacik na CD gdzie wlasnie byly umieszczane rozne tego typu wypociny (a jakie fotki tam wstawiali....) :)
chyba poszukam w kamerniku plyt z tymi "dzielami" ^_^

Nol 04.03.2003 22:08

Ilość załączników: 1
Ok, zamiast wysyłać artykuł do każdego z osobna na maila zdecydowałem się go umieścić tutaj w zipie. Znajduje się 5 stron w .docu tak, jak udało mi się OCRem w FineReaderze zrobić.

Niestety treść nie jest fanatyczna, a więc zwolennicy twórczości mafii padre chrzestnego Rydzyka mogą się czuć zawiedzeni. Mimo wszystko fajna okładka :)

Martin_TP 04.03.2003 21:13

To ja tez prosze o skan :)

Nol 04.03.2003 21:09

Artykuł nie jest taki fanatyczny, ale zgodnie z prośbą jeszcze dzisiaj zeskanuję i wyślę Wam pocztą. He he. CZego to ludzie nie wymyślą.

Pawel_k 04.03.2003 19:09

Cytat:

jasut napisa***322;(a)
Jak przejdziesz się ulicami Wrocławia to po godzinie wędrowania masz szansę skompletować niezłą kolekcję. Ostatnio się zastanawiałem czy tych gazetek nie brać, na makulaturze można przecież zarobić.:D :D :D
^_^ u nas to z takimi pisemkami po domach chodza ^_^ niestety zadko (ostatnio chyba z poltorej roku temu cos "przyszlo") :blee:
jaka szkoda ze niemieszkam w Wroclawiu ;p :D

jasut 04.03.2003 18:54

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)
dobre dobre ;p ||

mozna liczyc na zeskanowanie artykulu i wyslanie na maila :)
ew. powiedz gdzie takie cos mozna dostac ??? :D

Jak przejdziesz się ulicami Wrocławia to po godzinie wędrowania masz szansę skompletować niezłą kolekcję. Ostatnio się zastanawiałem czy tych gazetek nie brać, na makulaturze można przecież zarobić.:D :D :D

mqy 04.03.2003 16:32

ja rowinez, jesli mozna..........

kizio 04.03.2003 11:54

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)
dobre dobre ;p ||

Ja też bym prosił na maila (jak można;p ;p ;p ):buu: :buu:

Pawel_k 04.03.2003 11:49

dobre dobre ;p ||

Nol 04.03.2003 11:21

Też to zauważyłem. Postęp 8)

Druss 04.03.2003 11:19

Chyba tym razem bede musial ja napastowac wyznawcow tejze wiary drukujacych takie artykuly :). A tak na marginesie coraz lepszy postep maja w projektowaniu okladek 8)

Ormianin 04.03.2003 11:19

Czy to jakas nowa gra? Te nowe tyutuly gier ... ech! :cisza:

Nol 04.03.2003 11:13

Niestety, ku mojemu rozczarowaniu, treść artykułu nie jest aż tak fanatyczna jak jego tytuł. Napiszcie wasze spostrzeżenia na ten temat. Pewnie się też z czymś takim spotkaliście. [oj, będzie to fajny topic].
Wieczorem postaram się przeanalizować resztę artykułów z tej gazetki :D, na razie mam dużo roboty i znikam :(

Nol 04.03.2003 11:12

Przebudźcie się! [niewierni :D] - ciemne strony gier!

Ilość załączników: 1
Idę sobie jak gdyby nigdy nic ulicą, a tu nagle:
"Przepraszam, młody człowieku, czy mógłbym Ci coś zostawić?"
Myślę sobie: "o nie, znowu", ale popatrzyłem na oferowaną mi gazetkę i bezwiedne "tak" wymknęło mi się z ust, po czym drab ją i zniknąłem w czeluściach mojej mrocznej psychiki. :D Tytuł jest następujący:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:11.