![]() |
IGI 2 i Prisoner of War Pl !
Mam problem z poradzeniem sobie z zabezpieczeniem safedisc 2.8 ! wprzypadku prisoner of war po nagraniu i po instalacji nie uruchami mi gry , a w przypadku projekt IGI po wypaleniu plytki i gry instaluje gierkie pojawia sie jakis blad , ze jakis niby plikow na cd brakuje i przerywa mi instalacje , ale zrobilem taki myk ze zainstalowalem ze instalke poscilem z z kompa nie z plyty i gdy zawolalo cd2 to juz nie pokazywalo mi zadnych bledow tylko wiadome jak komos bede kopie robil to nie bede mu instali puszczel z kompa co nie tylko musze jakos sobie z tym poradzic doradzcie mi jakis programik i opisik do niego co i jak w nim poustaiwac zeby mi wszystko spoczko chodzilo i wypalilo !!
Z gory dziekuje za wszelka pomoc !! |
Jaka nagrywarka ...;)
Jakim programem kopiowałeś...;) |
nagrywarka LG 8320B , pierw wypalalem nero ale wtedy nie wiedzialem co kolwiek na temat ze jest zabezpieczenia na tej grze iso , potem przeczytalem na cdrinfo na temat clone cd no i wypalilem clone cd i niec nadal ten sam problem :(( , kopiowac nie kopiowalem tych wypalonych cd bo myslalem ze sa jakies uszkodzeone i nieiwem czy jak sprubuje skopiowac teraz clone cd z odpowiednim ustaiweniem zeby przejsc ten sefedisc to cyz bedzie wszystko spoko chodzic czy pierw czeba wypalic dobrze a potem kopie robic z dobrze wypalonej plytki ??!
|
Nigdy się nie kopiuję zrypanych płyt...bo kopie będą zawsze zrypane...;)
|
to w takim razie jak i czym (jakim programem najlepiej , oczywiscie takim ktopry przejdzie to zabezpieczenie safedisc 2.8 ? ) mam nagrac obraz plytki zeby bylo okej wszystko !!?
|
Cytat:
a co do safediska 2.8 polecam alcohol (im nowszy tym lepszy) {chyba że cd-ki masz strasznie ****.......... to musisz pożyczyć sobie inne} |
tylko alcohol 120% da radę
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:25. |