![]() |
Jak ktos chce to ja mam....do Longhorna
poszukiwane 60 kilo cukierków 4008 mam ale tylko na priva
Wraz z pojawieniem się oznaczonej numerem builda 4008 wersji alpha Longhorna, w sieci zaczął krążyć ***** usuwający potrzebę aktywacji produktu i likwidujący ograniczenie czasowe. Jak się później okazało, jego skuteczność potwierdzono także na systemach Windows XP z SP1 (we wszystkich edycjach) i Windows 2003 Server |
Re: Jak ktos chce to ja mam....do Longhorna
Cytat:
pozdrawiam :) |
Jeśli nie przeszkadza, to też z 20 dkg tych polecanych cukierkow poprosze. Na pawgor@pf.pl lub pawgor@o2.pl
Dzieki za slodkosci... |
Witam !
jak to sie mówi od przybytku głowa nie boli - a słodyczy ostatnio mało konsumuje wiec poprosze na maila / czerwony Laser na dole - prosze klikać;) /, THX |
Ja też się pokuszę na te łakocie;). Bardzo proszę tu: mail
|
Ja tez bym ladnie prosil o wyslanie Tu
Z gory THX |
|
Najlepsze kasztany ..
Bardzo lubie slodkosci wiec czekam i zagladam i dziekuje zarazem:czas:
|
Niewiecie ze od slodyczy sie zeby psuja ;p :P :cisza: :cisza: :cisza:
|
eee... nad glowami wisi nam wojna z irakiem i w dalszej perspektywie widmo globalnego konfliktu :buu: , nieuchronny upadek rzadu millera :D , a ty wyskakujesz z haslem o psuciu zebow od slodyczy... :)
rzucta mi te slodkosci na maila rowniez, pleaseeee |
Cytat:
|
tyle tylko, ze cukier jest niezbedny dla prawidlowego funkcjonowania organizmu. a jest udowodnione, ze przyjmowanie go w postaci "zastepczej" typu slodziki itd., ma bardziej negatywny wplyw, niz kontrolowana konsumpcja "lakoci"... :zeby:
|
lopus
Chyba go zemdlilo, bo nie chce czestowac, a moze juz poszedl do dentyst na rwanie:zeby:
|
Mh... Dzisiaj Środa Popielcowa. Post ścisły... ale parę deko chyba mogę ;)
Proszę więc na priva : mail to me THX |
dzieki lopus :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:42. |