![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Bo teraz juz nic nie rozumiem!! :/ |
A kto w koncu ma tego smsbombera??? Dostalem tylko od Murta tresc smsa blokujacego siemensy (dzieki), ale mnie chodzilo o bombera.
|
Cytat:
Spoko - nic nie ma z intruzów pozatym onet nie przeuszcza wirów -próbowałem. Czasami winda głupieje. |
Cytat:
|
:D ^_^ :D ^_^ :D ^_^ :D ^_^ :D ^_^ :D ^_^
Mam C35i - działa spoko, CAŁKOWITY ZAWIAS |
Witam !
Kurde cos jest nie tak - ten bład wywala sie jeszcze przy sfc.exe Outlook wrócił do satbilnosci ale troche mu to czasu zajeło ... Mam nadzieje ze nie mam zadnego mikroba.:blee: ----------------------------------------------- Ok maila odczytałem - ciekawe czy inne słowo po tym znaczku tesh by działalo - ciekawe dlaczego akurat to - czy wprowadza ono jakis bład do oprogramowania ?? |
Cytat:
sms-a mozna wywalic wyjmujac karte sim do jakiegos innego telefonu (tylko nie do innego z modeli c/m35)i go usunac. Byc moze przez kabel da sie tez. Sprobuje jak tylko kolega mi odda. Na ME45 to nie dziala. |
BTW
Na moim ME 45 po otzymaniu i otworzeniu sms'a cały czas widnieje "Proszę czekaj" ale wystarczy tylko przytrzyman czerwoną słuchawke. |
Cytat:
:D:D:D:D:D Masakra A pozniej po takim SMS`ie co zrobic tzn da sie go wywalic??? |
hm nie widzialem ze na microshit tez dziala :D ^_^ :D
Dobrze wiedziec:) A tak na serio to jakis walek bo powysylalem juz wiekszosci i moga przeczytac. Jak chcesz to jeszcze raz podesle. |
Ilość załączników: 1
Witam !
Powiem tak - TEN SESEMES Nie tylko działa na SIEMENSY !!! Na OUTLOOKA CHYBA TAKZE !! Nie moge otworzyc maila bo outlook sie wykłada !! |
THX murt ;) :P
Ale bedo jaja jak kumplowi podesle :D |
Cytat:
Dla Siemensa ten sms jest nieskonczony i probuje go odczytac i odczytac i odczytac i zawieszka.:chytry: |
W treści sms'a mam też wpisać cudzysłowia czy raczej bez nich ?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:08. |