![]() |
Problem z CLONECD 4...
Mam dziwny problem z każdym clonem 4.Nagrywając w NERO czy nawet w cloncd 3.3.4.1 nie ma problemu ale p zainstalowaniu clon4 każda płytka się wali, po wypaleniu i włożeniu jej do cdromu czy nagrywarki wszystko sie zacina.Zacząłem robić testy na RW bo mnie to wnerwiło ale naprawdę nie wiem dlaczego tak się dzieje i do tego tylko w cloncd4????
Mam TDK 48x24x48 WIN ME Pentium 4 2.5 Płyta GA 845PE667 Jest też coś takiego w folderze z cloncd, "ControlElbyCDIO" i tam jest pare opcji do wyboru może mam tam coś zmienić??? |
Za mało danych!!!!!!!!!! Tj. Podaj jaką masz nagrywarkę!!! Podaj jaki masz system operacyjny!!!!
|
To zostaw clona i Alkochol sobie zainstaluj. Ponoć lepszy jest. ^_^
|
A serial do nowego clona to masz oki?
|
seriala mam dobrego, nie wiem próbowałem ASPI i też nic nie dało!!!!!!!
|
To spróbuj Alcohola 120% (link do odpowiednio posłodzonej wersji moge ci podesłać!!!!)
|
Re: Problem z CLONECD 4...
Cytat:
|
A do czego ta opcja jest? w folderze z cloncd, "ControlElbyCDIO" i tam jest pare opcji do wyboru może mam tam coś zmienić?
|
Re: Problem z CLONECD 4...
Cytat:
-nagrywa płyte żle,czy nie nagrywa w ogóle -jesli nagrywa to mozesz odczytac czy nie -muza czy dane -jaki profil -co podaje w logach Alkohol jest ok,ale przeciez clon powinien działac |
A tak przy okazji 3 topici na ten sam temat od ciebie - chyba rzeczywiscie masz problem^_^
|
Chodzi o to że po wypaleniu CD i włożeniu go spowrotem do CDromu czy CDrw wchodze na płyte a komp zaczyna sie zacinać.Zaden błąd nie wyskakuje wszystko idzie oki a jednak coś jest nie tak! Może trzeba jakieś inne ASPI,? co to jest i do czego służy ta opcja cloneCD "Elby CDIO control"??Tak mnie to już denerwuje bo klon nowy jest fajny a ja nie moge sobie na nim ponagrywać!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:34. |