![]() |
Koniec Wisły:(((((((((
Wisła odpadła:(:(Ale w dobrym stylu i ważne, że pare klasowych rywali rozwaliła i napędziła strachu lazio.WISŁA PANY!!!!!
|
Mowi sie trudno. Trzeba docenic to co sobie wywalczyli i chwala im za to. W nastepnym roku napewno pokaza na co ich stac i kto wie moze beda w finale???
|
Wisła odpadła ale to jeszcze nie jej koniec:)
jeszcze polwalczą i zapewnie przysporzą na wiele radosci w przyszłości! |
Cytat:
|
Nie wiem czy nadzejdzie jeszcze ich pora. Na konioec sezonu pewnie odejdą Żurawski z Kosowskim i może jeszcze paru innych i koniec Wisełki. [osobiście wolałbym żeby nie, ale na to wygląda]
Poza tym przegrali w najgorszy możliwy sposób. Nie wiem co bramkarz robił przy drugim golu... Tak to niestety jest, mówi się trudno, ale rozczarowanie pozostaje. |
Dokladnie ten bramkarz to powinien cwiczyc refleks, moze sie zamyslil i zapomnial ze gra wazny mecz :blee:
|
Akurat oglądałem mecz z dwoma bramkarzami - stwierdzili, że spokojnie mógł to obronić, zresztą podobne były komentarze w TV. Wystarczyło się rzucić, a nawet mógłby do tego dojść. To wszystko było widać w powtórkach.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Chociaż często tam bywam u znajomego ...który gra w Legi i pochodzi z Bydgoszczy ...;) |
Cytat:
A przy drugiej bramce to juz szkoda gadac. Z refleksem faktycznie chyba nie bylo najlepiej. Szkoda, mecz byl do wygrania... |
Jestem kibicem Legii ale cieszę się że Wisła reprezentowała polską piłkę w Europie i że doszli tak daleko.Spójrzmy jednak prawdzie w oczy bramkarz Wisły to kompletny po*** trzeba być naprawdę po*******onym żeby puścić takie dwie bramki jakie on puścił w Krakowie strzał Conte z 17m powinien złapać w zęby.
TAKA PRAWDA:chytry: |
odejdzie Zurawski i Kosowski i prawdopodobnie UCHE :)
ale najwazniejszy w tym zespole jest TRENER !! kupią nowych młodych zawodników w lecie, których wypromują i znów sprzedadzą :) jedyny zespoł w polsce (instytucja) przynosząca zyski. a co do Huges (jak to sie pisze?) to obronił dwie bardzo dobre sytuacje, a błedy zdarzają sie każdemu nawet takim gwiazdą jak Kahn, Bathez czy nasz Dudek :) |
o meczu juz wszystko powiedziano ;)
ale dla mnie tragedia jezeli chodzi o fanów Wisły, takiego słabego dopingu nie widziałem dawno... zamiast wspierać zawodników to ci... ech... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:24. |