![]() |
Nero 5.5.10.15 + WIn98SE a stabilność
Zainstalowałem sobie Nero 5.5.10.15 pod WIN98SE i pojawił się pewien problem. Jak chcę wejść do mojego komputera to wszystko się zawiesza. Odinstalowałem to Nero i zainstalowałem starsze. Wszystko wróciło do normy. Ale chciałbym znowu popracować na 5.5.10.15 lub nowszym. Czy wiadomo coś o błędach w 5.5.10.15 które mogłyby powodować zwisy kopmpa. Czy w nowszych wersjach ten problem juz nie wystepuje. Nie chce ściągać nowego w ciemno żeby się nie okazało że znowu będzie lipa.
|
Jest o tym na cdrinfo cytuje:
Nero Burning ROM v5.5.10.15a - Bartez 23:13 Kilka dni temu podawaliśmy informację o wersji 5.5.10.15 programu Nero Burning ROM, a dzisiaj firma Ahead poinformowała o błędzie jaki zawiera wymieniona wersja. Mianowicie chodzi o konflikt z jednym ze sterowników podczas używania programu na platformach Windows 95/98/Me. Jeżeli ktoś posiada program w wersji 5.5.10.15 i używa wyżej wymienionych systemów, koniecznie powinien pobrać ten plik (nerocd95.zip + ) i rozpakować go do: Katalog instalacyjny Windows\SYSTEM\IOSUBSYS (np. C:\Windows\System\Iosubsys). Natomiast, jeżeli ktoś zamierza dopiero pobrać program Nero Burning ROM w nowej wersji, zalecamy pobranie poprawionej wersji v5.5.10.15 (mirror 1 + mirror 2 + mirror 3 + ). |
Dzięki z aodpoewiedź:)
|
Re: Nero 5.5.10.15 + WIn98SE a stabilność
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:28. |