![]() |
Morrowind -ile jeszcze do końca gry?
jak w temacie
mam już ten cholerny pierścionek co to Drowów /ups to nie z tego świata nazwa :) / powinien zjednoczyć i posłuchalem mówki Azury w wiadonej jaksini pełnej niespełnionych moich poprzednikow :) na temat mojego posłannictwa :) i jestem ciekaw ile mi jeszcze delektowania się tą gierką zostało / tak procentowo przyjmujac że to co do tej chwili to jest 100% -> robiłem wiekszość pobocznych wątków i siedzę w sumie w 5 organizacjach / ostrza i popielni to wiadomo przymusowo czuli jeszcze trzy dodatkowe/ tylko jeśli mozna bez jakichkolwiek dokładnych info nt historyjki z tej gry pozdro |
już nie aktualne :)
wyczaiłem że jest dodatek do NWN i jak już skończe podstawkę morrowinda to przesiądę się na dodatek do neverwinter a jak już skończę ten dodatek to może będzie polski tribune / dodateczek do morrusia / a po drodzie jewszcze dodatek do heroes4 :) więc bedę miał w co grać :) a i zapomniało mi się deus ex te się powinien pojawic :) a wracając do morrusia to już wiem ze jeszzce jakieś 2 tygodnie ostroznej i dawkowanej zabawy 8) pozdro |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:15. |