![]() |
Ha ha ha...! ^_^ Dobrze powiedziane! ;) :cisza:
|
a litek 48x pali min 4x
po co wolniej jako audio jest ok? a dla "audiofili" to może i 0,5x albo 0,1x byłoby dopiero dobrze :) a jak taki audiofil jest prawdziwy, to se oryginała kupi, bo jakość najlepsza i w kocu powinien być zainteresowany płaceniem artystom za ich pracę (chociażby po to by pieniądze mieli na lepszy sprzęt i profesjonalne studia, bo to na jakość dźwięku wpływa bardzo) |
...hmmm, mam 40 i nie moge zejsc ponizej 8x
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A Yamaha F1 pieknie nagrywa audio na 1x.
|
To zalezy tylko i wyłącznie od palarki a nie od programu. Ówczesne szybkie nagrywarki pozwalają nagrywac z prędkością minimalną około 8x. Tylko niektórzy producenci wypuszczają nagryarki zdolne nagrać z prędkością 2x lub 1x, np.: plextor. Na moim teac'u 40x12x48x tego nie spradzałem.
|
Witam !
Zalezy od palarki - podejrzewam ze na mojej YAMASZCE moze nie zadziałac |
Cytat:
|
Cytat:
pali 8x :o( Szkoda :(:( |
Sprobuj cos wypalic z taka predkoscia (jesli masz cierpliwosc) i wszystko bedzie jasne. :jupi:
|
Nie szkodzi. I tak bedzie palila z szybkoscia, bodaj 8x, szybkosc 1x nie jest dostepna dla tej nagrywarki.
|
u mnie to nie dziala
|
Palarka 52x może palić 1x
Ilość załączników: 1
Przeczytałem artykuł na forum jak zrobić, żeby nero pokazywał aktualną prędkość palenia. Wkładam do swojej palarki LG 48x24x48@52x24x52 Minta 32x i miałem dostępną prędkość 1x. Rysunek w załączniku dla niedowiarków
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:09. |