Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   poszukuje programu pocztowego... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/poszukuje-programu-pocztowego-18074/)

kizio 06.03.2003 20:53

poszukuje programu pocztowego...

Poszukuje progrramu który łączył by się z moim serwerem poczty i tylko pokazywał czy są wiadomości i np. jak bym chciał coś odrazu z serwera usunąć to on by to zrobił!!! Kiedyś miałem taki program jak Skrzynka Bobiego (czy jakoś tak????:P :P ;p ;p ;p ) i on takie żeczy robił ale teraz nie potrafie go znaleźć!!! Proszę o pomoc!!!!:buu: :buu: :buu: :buu: :buu:

lipek16 06.03.2003 21:00

Chcesz to wyśle ci na maila Skrzynke Bogiego:)
Jest tesz taki plugine do PowerGG, który pokazuje nowe wiadomości w skrzynce

lipek16 06.03.2003 21:03

Plugina znajdziesz na www.gg.3d.com. Wcześniej trzeba zainstalować PowerGG. Też jest na www.gg.3d.com
Bobiego ;) niedługo powinienęś mieć w szkrzynce.

lipek16 06.03.2003 21:16

Sprawdź skrzyneczke powinno juz być:)

kizio 07.03.2003 10:48

Dzięki!!!

artoor 07.03.2003 11:55

Panowie... przeslijcie mi tesh takie cudo plisssss.

Z gory dzieki

artoor

lipek16 07.03.2003 12:17

Cytat:

artoor napisa***322;(a)
Panowie... przeslijcie mi tesh takie cudo plisssss.

Z gory dzieki

artoor

OKI jak wróce do domciu to wyśle Ci jak nie zapomne ;)

Ormianin 07.03.2003 12:40

Wystarczy ze zainstalujesz WPkontakt, tam jest taka opcja gotowa... poza tym zaczynam uwazac WPK za duzo lepszy od GG

pozdrawiam:)

artoor 07.03.2003 13:09

Cytat:

Wystarczy ze zainstalujesz WPkontakt, tam jest taka opcja gotowa... poza tym zaczynam uwazac WPK za duzo lepszy od GG
Wiesz... powiem Ci ze gadu mnie strasznie wnerwia, ale jakos nie potrafie sie przerzucic na cos innego... probowalem jeszcze tlenu... ale nie wiem... to gg sie mnie tak trzyma... To jest chyba taka zasada pierwszego razu. Tak juz sie przyzwyczailem do gg ze dopoki mnie ten program totalnie z rownowagi nie wyprowadzi, to bede mial do niego slabosc.

Ormianin 07.03.2003 13:12

Cytat:

artoor napisa***322;(a)
Wiesz... powiem Ci ze gadu mnie strasznie wnerwia, ale jakos nie potrafie sie przerzucic na cos innego... probowalem jeszcze tlenu... ale nie wiem... to gg sie mnie tak trzyma... To jest chyba taka zasada pierwszego razu. Jak sie juz czlowiek przyzwyczail ze dopoki mnie ten program totalnie z rownowagi nie wyprowadzi, to bede mial do niego slabosc.
a wiec WPK i od razu poczujesz sie lepiej, potrafi obslugiwac GG i ICQ oraz ma te same funkcje co GG

artoor 07.03.2003 13:17

Cytat:

a wiec WPK i od razu poczujesz sie lepiej, potrafi obslugiwac GG i ICQ oraz ma te same funkcje co GG
W takim razie pomyslimy... musze sprawe skonsultowac ze wspoluzytkownikami komputera ;) Trzeba to przemyslec, moze to nienajgorszy pomysl.

Pozdrawiam
artoor

tymian 07.03.2003 22:25

w the bat jest funkcja iz loguje sie na server poczty i ladnie pokazuje od kogo sa emaile i ile waza, rowniez mozna je odrazu z tamtad usunac bez sciagania

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:44.