![]() |
Cytat:
je5 je5lgd06.hex x /m (x jest numerem kanału pod który podpięta jest nagrywara czyli np. 3 oznacza secondary master (1 - primary master, 2 - primary slave itd.) |
Cytat:
Hl-Dt-ST CD-RW GCE-RW GCE-8480B F/W download program ver 1.009 Your Avaliable HLDS CD-RW is... 1 Primary master :Not Available 2 Primary slave :Not Available 3 Secondary Master :Not Available 4 Secondary Slave :Not Available ERR:Available Drive was connected or not! uzylem skladni : je5 je5lgd06.hex |
Cytat:
Wysłałem Ci plik na E-mail, myśle że o to chodzi Powodzenia..... |
tak sie to zawsze konczy
Jak ktos z malucha chce zrobic BMW
Jeszcze jak ktos napisze ze w ten sposob zepsul yamahe F1 to sie zalamie:boks: |
Cytat:
adashh@poczta.fm Z góry dzięki |
|
Cytat:
|
Spróbuj wg tego sposobu, czwarty post od góry na tej stronie
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...5&pagenumber=3 |
Próbowałem przed chwilą MtkWinFlash.
wybrałem kanał ide 3 bo tak mam podłączoną wypalarke plik 8520b.bin i wyszło ERR: fail to identify the flash type! Please wait a moment... Complete! Please restart your computer. Mam prośbe jesli ktoś może udostępnic flash do 8480b |
Cytat:
|
[QUOTE]Pabloz napisa***322;(a)
[B]Gwarancja tu ci nic nie pomoze. Polecam przeszukac ARCHIWUM forum, z naciskiem na programik mktflash albo mkflash lub cos podobnego. Próbowałem, programik nie widzi napędu. |
Gwarancja tu ci nic nie pomoze. Polecam przeszukac ARCHIWUM forum, z naciskiem na programik mktflash albo mkflash lub cos podobnego.
Pozdrawiam. |
Padła mi lg 48x16x48 gce 8480b pomocy (zmiana biosa)
Zmienilem biosa programem pod windows. Nero infotool wykrywal mi model 52x. Ale jak jeszcze raz wlaczylem program to dostalem komunikat ze cd-rom nie istnieje. Nero tez nie wykrywalo. probowalem zmienic spowrotem bios pod dosem. pojawil sie napis ze cos kasuje (erase) i sie zwisl. Nie daje znaków zycia nagrywarka, diodka nie mruga, tacka nie reaguje na przycisk, bios nie widzi napedu. Co robic? Na szczescie mam gwarancje.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:21. |