![]() |
Cytat:
hmm słyszałeś Camfo oczymś takim jak Prawdziwi Fani Muzyki :) hehe |
Jeśli można wiedzieć, to czemu aż tak zależy ci na tej płycie?
|
Cytat:
|
Nosz qrdesz... :(
Z empiku znaku nie daja zadnego, a w niektorych sklepach wersja limitowana juz wykupiona :'( I co ja teraz zrobie ? |
Plyta jest wydawana przez GUN/Supersonic Records (taka niemiecka firma :] )
http://www.gunrecords.de A jesli chodzi o empik...to zobaczymy co mi odpowiedza... A z Amazon nie sciagne bo oni ta plyte z Niemiec importuja :P wiec "troche" bym przeplacil ^_^ |
zostaje ci amazon - albo sprobowac sciagnac przez sklepy sieci Odeon lub empik - da sie zamowc plyte - jesli maja ja w katalogu
ps.. ten numerek ktory podales to jest z jakiej wytworni? bo ta 7 na poczatku sugeruje Warner, ale ktora to filia juz nie dam rady wyciagnac... |
To mysmy sie nie zrozumieli...
Ja chce taka plytke ze sklepu :) w WERSJI LIMITOWANEJ Problem w tym ze nigdzie takiej dostac nie moge :( POMOZCIE :czytaj: |
Cytat:
jak sciagne dam znac czy to limitowana ;) ale chyba tak :) |
A ja ci odpowiem tak: MUSZE miec ta plyte ^_^ i to koniecznie wersje limitowana...
|
Re: Wersja limitowana...
Cytat:
|
!! Wersja limitowana... !!
:) Forum moze nie koniecznie odpowiednie na ten topic ale...
Poszukuje plyty Guano Apes "Walking On A Thin Line" w wersji specjalnej. Numer katalogowy tej plyty to: 74321 97040 2 (Limited Deluxe Edition Digipak + Enhanced Part) Jesli ktos moglby mi powiedziec/zalatwic/kupic ta plyte bylbym mu dozgonnie wdzieczny.. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:53. |