![]() |
Stare ale JARE ???
Chcę kupić nagrywarkę i z różnych względów doszedłem do wniosku, że prędkość x4 mi wystarczy. W tej grupie nagrywarek moją uwagę przyciąga TEAC 54. Mam pytanie czy jest to urządzenie godne polecenia i czy warto w nie zainwestować ??? Dzieki za opinie o tym sprzecie!
|
Teac jest generalnie b.dobrym
producentem sprzętu CD-ROM, CD-R i CD-RW. Polecam bardzo! Jeśli chodzi o wspomnianą nagr., to stosunek jakości do ceny jest jak najbardziej na miejscu ... pozdrawiam |
Czyli jak patrze po odpowiedzi ten TEAC W54E to taki Plextor, albo Creative x12 tylko ..... torszkę wolniejszy :) ?! Nio chyba tak, skoro obsługuje RAW i wszystko inne, a na dodatek wyszytałem w postach, że wersja BOX-owa jest z burn-proof-em ?!?!?!?!? (prawda to ?)
A jeszcze jedno czy ta nagrywarka w 100% współpracuje z CLONECD ? BO na ich stronie model W54E nie jest wymieniony jako w 100% zgodny ?!?!?!?! Jeśli tak to ..... nic innego tylko kupować heh :-D |
Ten sprzęt jest również w kręgu moich zainteresowań. Myślę, że jest dobry, albo bardzo dobry jak spojrzeć na cenę i możliwości. A jak praktycznie to wszystko wygląda ? Bo dane techniczne w tabeli są ładne, a praktyka ??? :-D
|
Mam TEAC CDW54E i jak na razie nie narzekam. W sumie mam go od tygodnia, wypaliłem ponad 20 płyt i wypala jak złoto. Nic nie zepsuł. Overburning działa. DAO RAW tez, audio nagrywa spoko. Dla mnie luxus. Mankamentem jest szybkość (4x) ale za tą cenę nie można wymagać więcej :)
pozdrawiam, Saszkin |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:25. |