Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Czy jesteś szczęśliwy(a)? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/czy-jestes-szczesliwy-18151/)

przemas 09.03.2003 14:15

aha. dokładnie o to mi chodzi. lubię tego kolesia. życze mu zdrowia.

Gorzala 09.03.2003 12:14

Cytat:

przemas napisa***322;(a)
jesli jesteśmy już w temacie medió, czy może ktoś w Was miał okazję obejrzeć sobotnie, główne wydanie wiadomości na tvp1 ?? a przynajmniej ostatnią ich minutę ??
Ano widzialem...
Chodzi Ci o chorobe Durczoka...?

przemas 09.03.2003 11:31

jesli jesteśmy już w temacie medió, czy może ktoś w Was miał okazję obejrzeć sobotnie, główne wydanie wiadomości na tvp1 ?? a przynajmniej ostatnią ich minutę ??

brzuszki 09.03.2003 11:08

[QUOTE]artoor napisa***322;(a)
[B]
mediow zla wiadomosc to dobra wiadomosc. Tak niestety jest i trudno to zmienic.
:jupi:
Nie tak trudno.
Struktura podawanych wiadomości jest skrajnie dołująca.Ilość pejoratywnych w odczuciu wiadomości,do wiadomości budujacych jest okropna.
Policz podczas jednego dziennika TV ile jest czego-załamka!
To,że w Malezji np.wąż zjadł noworodka niby Cię nie dotyczy,ale smuga pasymizmu w Twojej duszy zostaje.
..ebać dziennikTV i Gazetę Wybiórczą i spoko

:) :)

artoor 09.03.2003 10:54

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
(...)Proponuje - mniej TV=więcej optymizmu:3msie:
Brawo brzuszki!! To jest to. Mniej TV wiecej optymizmu. Chyba caly czas mi o to chodzilo ;) Jak to gdzies kiedys slyszalem... ze wg mediow zla wiadomosc to dobra wiadomosc. Tak niestety jest i trudno to zmienic. Ale grunt to pozytywne nastawienie :jupi:
Pozdrawiam

artoor

brzuszki 09.03.2003 10:37

Cytat:

Gorzalka napisa***322;(a)
Jak tu mozna byc szczesliwym, jesli wokolo tylko wojny, wojny i dazenie do wladzy?? Jeszcze troche i cofniemy sie do czasow kamienia lupanego, gdzie bedzie nieustanna walka o przetrwanie i nikt, nigdzie nie bedzie bezpieczny...
Zawsze tak było,tylko mniej było mediów w twoim życiu.
Świat nie jest pełen wojen,Rywinów i masonów.To piana medialna.Akurat żyjesz na spokojnym globie /porównując wstecz-historia/.
Proponuje - mniej TV=więcej optymizmu:3msie:

Sprezyn 09.03.2003 04:44

a mi ankieta sie podobala
jest zgodna z moii ostatnimi rozwazeniami
A na pytanie Martina odpowiadam i tak i nie
tak bo moje zycie jest pelne slodyczy i spektakularnych
sukcesow
nie bo jednak czegos mi brakuje.....
:o

Laser 09.03.2003 00:46

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
a to nie słyczałeś o wężach, chowających się w kibelku i tylko czekających, by ugryźć cię w...
Witam !

O szczurach w kanałach odplywowych na Kuraku slyszałem ale o wezach jeszcze nie ...;)

mapsajm 09.03.2003 00:44

a to nie słyczałeś o wężach, chowających się w kibelku i tylko czekających, by ugryźć cię w...

Laser 09.03.2003 00:30

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
a znasz takie miejsce, gdzie TERAZ można być bezpiecznym? całkowicie?!?!?
Witam !

Kibelek ???

mapsajm 09.03.2003 00:04

Cytat:

[...]i nikt, nigdzie nie bedzie bezpieczny...
a znasz takie miejsce, gdzie TERAZ można być bezpiecznym? całkowicie?!?!?

mapsajm 09.03.2003 00:02

Cytat:

Jak tu mozna byc szczesliwym, jesli wokolo tylko wojny, wojny i dazenie do wladzy?? Jeszcze troche i cofniemy sie do czasow kamienia lupanego, gdzie bedzie nieustanna walka o przetrwanie i nikt, nigdzie nie bedzie bezpieczny...
ojej, gdzie ty mieszkasz?! u mnie nie ma wojny - wpadnij do Łodzi, tu jest spoko.
a swoją drogą, to czemu uważasz, że kamień łupany był gorszy od kostek krzemowych?

ZbigNieff 08.03.2003 23:06

Jest tak i nie tak ... :)
Ostatnio sie poprawilo!! Ale moglo by byc lepiej!

brzuszki 08.03.2003 22:55

100 x TAK:jupi:

Może być nawet trochę gorzej - nic strasznego.
A lepiej być nie musi:jupi:

brzuszki 08.03.2003 22:53

Cytat:

rośnie nerwica:cisza:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:35.