![]() |
Czy jesteś szczęśliwy(a)?
Hym.. pytanie jak w temacie. Może trochę głupie, sam nie wiem.. tak mnie naszło.. nieważne...
|
kocie - znowu chandra?
a co do szczescia - siedze na necie noca, spie w dzien, sciagam gigabajty danych - czeko wiecej maniakowi komputerowemu do szczescia trzeba? |
A co to OBOP?
|
Krotko i tresciwie NIE :), ale szczerosc :d
|
do szczescia mi daleko :blee:
|
Cytat:
|
daleko, oj daleko.... choc od pewnego czasu zdecydowanie mniej narzekam na zycie... i dobrze mi z tym - i mojemu otoczeniu tez ejst z tym ZDECYDOWANIE lepiej...
-:smile:- |
Martin_TP przepraszam Cie, ale ta ankieta moim skromnym zdaniem powinna skladac sie z opcji Tak i Nie. Nie rozumiem jak mozna nie wiedziec?? I tak samo nie rozumiem jak mozna powiedziec i Tak i Nie rownoczesnie. Mysle ze jest to brak zdecydowania, ktory (przepraszam wszystkich) nie przystoi na facetow ;). Jakbym mial odpowiedziec i tak i nie, to wolalbym odpowiedziec nie. Trzeba byc zimnym albo goracym, a nie letnim. Co nie oznacza ze sam czasem nie mam dolow i wtedy sam sie zastanawiam, ale nie ma ludzi doskonalych :D Pozdrawiam wszystkich!!
artoor PS /| |\aster o to mi wlasnie chodzi w mojej wypowiedzi ;) |
Witam !
Loodzie - dajcie spokój chłopakowi / wiosna idzie w zasadzie marzec jush jest;) / i sie kolega rozbusził do życia. Zaczął nawet WIERSZE pisać, zmienil podpis. Jest szczescliwy z tego co widze zycze Wam wszystkim tego samego. Ja niestety nie jestem szczesliwy - wszystko przesz szkołe i ten problem z komputerem ... / ale mam problemy co / ;) Pozdrawiam;) |
Cytat:
Pozdrawiam artoor |
Cytat:
No wlasnie sie bałem ze tak to odbiezesz - sorki żle wyszło. ;) Co nie zmienia faktu ze jest jush marzec;) ;) || |
Cytat:
Pozdro |
Cytat:
|
a kto powiedział że jeżeli nie jest sie szczęsliwym jest sie nieszczęśliwym...
nie ma tak, że jestem szczęsliwy jest dopełnieniem jestem nieszczęśliwy. to nie tak działa. a męskość ?? jeżeli miałbym na tej podstawie rozstrzygać czy jest się mężczyzną to musiałbym mocno wstrząsnąc moim systemem postrzegania świata |
Hej to nie tak... przeciez powszechni wiadomo ze (przepraszam wszystkie panie :roza: ) kobiety sa raczej niezdecydowane ;) Nie mowie ze to zle... po przeciez swiat bylby nudny gdyby wszyscy byli tak radykalnie na tak, czy nie ;), niemniej jest to fakt. Kto sie ze mna nie zgadza... nie musi. Powtarzam, ze to jest moje osobiste odczucie. Pozdrawiam wszystkich!! :peace:
BTW raduje mnie fakt ze tych szczesliwych jest juz az 3 :jupi: artoor |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:36. |