![]() |
aha. dokładnie o to mi chodzi. lubię tego kolesia. życze mu zdrowia.
|
Cytat:
Chodzi Ci o chorobe Durczoka...? |
jesli jesteśmy już w temacie medió, czy może ktoś w Was miał okazję obejrzeć sobotnie, główne wydanie wiadomości na tvp1 ?? a przynajmniej ostatnią ich minutę ??
|
[QUOTE]artoor napisa***322;(a)
[B] mediow zla wiadomosc to dobra wiadomosc. Tak niestety jest i trudno to zmienic. :jupi: Nie tak trudno. Struktura podawanych wiadomości jest skrajnie dołująca.Ilość pejoratywnych w odczuciu wiadomości,do wiadomości budujacych jest okropna. Policz podczas jednego dziennika TV ile jest czego-załamka! To,że w Malezji np.wąż zjadł noworodka niby Cię nie dotyczy,ale smuga pasymizmu w Twojej duszy zostaje. ..ebać dziennikTV i Gazetę Wybiórczą i spoko :) :) |
Cytat:
Pozdrawiam artoor |
Cytat:
Świat nie jest pełen wojen,Rywinów i masonów.To piana medialna.Akurat żyjesz na spokojnym globie /porównując wstecz-historia/. Proponuje - mniej TV=więcej optymizmu:3msie: |
a mi ankieta sie podobala
jest zgodna z moii ostatnimi rozwazeniami A na pytanie Martina odpowiadam i tak i nie tak bo moje zycie jest pelne slodyczy i spektakularnych sukcesow nie bo jednak czegos mi brakuje..... :o |
Cytat:
O szczurach w kanałach odplywowych na Kuraku slyszałem ale o wezach jeszcze nie ...;) |
a to nie słyczałeś o wężach, chowających się w kibelku i tylko czekających, by ugryźć cię w...
|
Cytat:
Kibelek ??? |
Cytat:
|
Cytat:
a swoją drogą, to czemu uważasz, że kamień łupany był gorszy od kostek krzemowych? |
Jest tak i nie tak ... :)
Ostatnio sie poprawilo!! Ale moglo by byc lepiej! |
100 x TAK:jupi:
Może być nawet trochę gorzej - nic strasznego. A lepiej być nie musi:jupi: |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:35. |