Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Czy jesteś szczęśliwy(a)? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/czy-jestes-szczesliwy-18151/)

Martin_TP 08.03.2003 01:07

Czy jesteś szczęśliwy(a)?

Hym.. pytanie jak w temacie. Może trochę głupie, sam nie wiem.. tak mnie naszło.. nieważne...

CrazyLucas 08.03.2003 01:17

kocie - znowu chandra?

a co do szczescia - siedze na necie noca, spie w dzien, sciagam gigabajty danych - czeko wiecej maniakowi komputerowemu do szczescia trzeba?

Nol 08.03.2003 02:00

A co to OBOP?

/||\aster 08.03.2003 02:17

Krotko i tresciwie NIE :), ale szczerosc :d

Pawel_k 08.03.2003 06:58

do szczescia mi daleko :blee:

misz_masz 08.03.2003 07:44

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)
do szczescia mi daleko :blee:
i zawsze może być lepiej. :buu: :( :( :(

-Sid-The-Rat=> 08.03.2003 08:26

daleko, oj daleko.... choc od pewnego czasu zdecydowanie mniej narzekam na zycie... i dobrze mi z tym - i mojemu otoczeniu tez ejst z tym ZDECYDOWANIE lepiej...

-:smile:-

artoor 08.03.2003 09:32

Martin_TP przepraszam Cie, ale ta ankieta moim skromnym zdaniem powinna skladac sie z opcji Tak i Nie. Nie rozumiem jak mozna nie wiedziec?? I tak samo nie rozumiem jak mozna powiedziec i Tak i Nie rownoczesnie. Mysle ze jest to brak zdecydowania, ktory (przepraszam wszystkich) nie przystoi na facetow ;). Jakbym mial odpowiedziec i tak i nie, to wolalbym odpowiedziec nie. Trzeba byc zimnym albo goracym, a nie letnim. Co nie oznacza ze sam czasem nie mam dolow i wtedy sam sie zastanawiam, ale nie ma ludzi doskonalych :D Pozdrawiam wszystkich!!

artoor

PS /| |\aster o to mi wlasnie chodzi w mojej wypowiedzi ;)

Laser 08.03.2003 09:43

Witam !

Loodzie - dajcie spokój chłopakowi / wiosna idzie w zasadzie marzec jush jest;) / i sie kolega rozbusził do życia.

Zaczął nawet WIERSZE pisać, zmienil podpis.

Jest szczescliwy z tego co widze zycze Wam wszystkim tego samego.

Ja niestety nie jestem szczesliwy - wszystko przesz szkołe i ten problem z komputerem ... / ale mam problemy co / ;)

Pozdrawiam;)

artoor 08.03.2003 10:14

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
(...) Loodzie - dajcie spokój chłopakowi / wiosna idzie w zasadzie marzec jush jest;) / i sie kolega rozbusził do życia. (...)

Cos mi sie widzi ze to aluzja do mnie ;) Laser tu mi nie chodzilo o scioranie Martin_TP. W zadnym wypadku nie mam takiej wladzy i nawet nie chcialem tego zrobic. Jesli tak wyszlo... to najmocniej przepraszam. Chcialem dac do zrozumienia ze opcje do wyboru troche mijaja sie z celem ankiety. Odpowiedz nie wiem, nic nikomu nie mowi. Czyz nie jest tak?
Pozdrawiam

artoor

Laser 08.03.2003 10:19

Cytat:

artoor napisa***322;(a)
Cos mi sie widzi ze to aluzja do mnie ;) Laser tu mi nie chodzilo o scioranie Martin_TP. W zadnym wypadku nie mam takiej wladzy i nawet nie chcialem tego zrobic. Jesli tak wyszlo... to najmocniej przepraszam. Chcialem dac do zrozumienia ze opcje do wyboru troche mijaja sie z celem ankiety. Odpowiedz nie wiem, nic nikomu nie mowi. Czyz nie jest tak?
Pozdrawiam

artoor

Witam !

No wlasnie sie bałem ze tak to odbiezesz - sorki żle wyszło.

;)

Co nie zmienia faktu ze jest jush marzec;) ;) ||

jasut 08.03.2003 13:09

Cytat:

artoor napisa***322;(a)
Martin_TP przepraszam Cie, ale ta ankieta moim skromnym zdaniem powinna skladac sie z opcji Tak i Nie. Nie rozumiem jak mozna nie wiedziec?? I tak samo nie rozumiem jak mozna powiedziec i Tak i Nie rownoczesnie. Mysle ze jest to brak zdecydowania, ktory (przepraszam wszystkich) nie przystoi na facetow ;). Jakbym mial odpowiedziec i tak i nie, to wolalbym odpowiedziec nie. Trzeba byc zimnym albo goracym, a nie letnim. Co nie oznacza ze sam czasem nie mam dolow i wtedy sam sie zastanawiam, ale nie ma ludzi doskonalych :D Pozdrawiam wszystkich!!

artoor

PS /| |\aster o to mi wlasnie chodzi w mojej wypowiedzi ;)

Myślę, że życie to nie tylko białe i czarne, zdecydowanie można mieć mieszane uczucia i nie ma to nic wspólnego z męskością.
Pozdro

artoor 08.03.2003 13:21

Cytat:

jasut napisa***322;(a)
Myślę, że życie to nie tylko białe i czarne, zdecydowanie można mieć mieszane uczucia i nie ma to nic wspólnego z męskością.
Pozdro

Sorry jesli kogos urazilem moja wypowiedzia... to jest tylko moj punkt widzenia... niekoniecznie obiektywny. Nie chialbym natomiast zeby wszyscy mysleli ze mam jakies beztroskie zycie, bo problemy ma kazdy (choroby, studia i chocby glupi brak zalki)... tylko rozni ludzie roznie je znosza to jest fakt... Jeszcze raz przepraszam. Tak czy inaczej zycze wszystkim zeby mogli powiedziec ze sa szczesliwi ;)

przemas 08.03.2003 14:29

a kto powiedział że jeżeli nie jest sie szczęsliwym jest sie nieszczęśliwym...
nie ma tak, że jestem szczęsliwy jest dopełnieniem jestem nieszczęśliwy. to nie tak działa. a męskość ?? jeżeli miałbym na tej podstawie rozstrzygać czy jest się mężczyzną to musiałbym mocno wstrząsnąc moim systemem postrzegania świata

artoor 08.03.2003 14:53

Hej to nie tak... przeciez powszechni wiadomo ze (przepraszam wszystkie panie :roza: ) kobiety sa raczej niezdecydowane ;) Nie mowie ze to zle... po przeciez swiat bylby nudny gdyby wszyscy byli tak radykalnie na tak, czy nie ;), niemniej jest to fakt. Kto sie ze mna nie zgadza... nie musi. Powtarzam, ze to jest moje osobiste odczucie. Pozdrawiam wszystkich!! :peace:

BTW raduje mnie fakt ze tych szczesliwych jest juz az 3 :jupi:

artoor

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:36.