![]() |
ACDSee 5.0 - instalować czy nie ??
Witam !
Wiem ze ten temat był poruszany - wtedy wiekszosc stała po stronie starszej wersji tej przegladarki - mam pytanie czy zminiło sie Wasze zdanie czy nadal wersje wczesniejsze sa stabilniejsze/lepsze ?? |
jst alternatywa w postaci polskeigo, nie wymagajacego slodzenia xnview... przetestuj sobie...
ps. acdsee mam ciagle w wersji 3.xx i nie widze powodu do zmiany - jak sobie zalozylem jakas nowa to mi sie tyle bonusow (niepotrzebnych) dodalo do menu ze az mnie nosilo po scianach.. |
Mam oslowa wersje 5.0.0.0025 z dodatkiem PL, jest b. dobra, wodotryskow nie uzywam. Jest lepsza od v.3.x i 4.x.
Warto jednak rozwazyc uzycie IrfanViev lub jak pisal Sid-XNview, sa rownie dobre, free i warto sprobowac. Tez sa po PL. |
Ja tam korzystam z wersji 4.0 Pack, i zainstalowane mam z tego tylko ACDSee 4.0 i FotoCanvas 1.1
PS"" xnview też jest niezły, ale to kwestia przyzwyczajenia. Jeśli by nie było ACDSee to napewno używałbym xnview. |
Ilość załączników: 1
Ja używam takiej wersji jak na screenie!!!!:
|
Witam !
Wersji polskiej nie chce - po patchowaniu nie chodziło mi to zbyt stabilnie - jush sie do Ang przyzwyczaiłem;) |
U mnie wersja nr 5 po zaistalowaniu polskiej wersji chodzi bez problemu, miałem też inne przeglądarki ale zostałem przy ACDSee - tak jak TOMMYx napisał - to kwestia kilkuletniego przyzwyczajenia
|
Ja jakiś czas temu przesiadłem się na wersję 5.0 i w pełni się do niej przekonałem.:spoko:
|
Ja tam wolę ACDSEE 2.4 :) Jest najszybsza. A od wodotrysków to mam Photoshopa7pl ^_^
|
Cytat:
|
jestem szczęsliwym użytkownikiem infranview. bardzo go sobie chwalę. polecam każdemu. do przeglądania zdjęć nie potrzeba niczego więcej
|
Cytat:
|
ja mam 4.0 power pack i jest super
ale tez zastanawialem sie nad 5.0:) |
Cytat:
|
Cytat:
przeglądarka to przeglądarka ...powinna tylko przeglądać :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:23. |