Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Ankieta INCD CZY DIRECTCD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/ankieta-incd-czy-directcd-18164/)

memorando 08.03.2003 11:04

Ankieta INCD CZY DIRECTCD

Ktory program lepszy? In cd czy direct cd

SEBAW 08.03.2003 11:30

Re: Ankieta INCD CZY DIRECTCD

Cytat:

memorando napisa***322;(a)
Wydaje mi się, że oby dwa są na tym samym poziomie.

esem 08.03.2003 11:56

Jak już nie masz z czego wybierać to pozostań z tymi dwoma.
Załóż oba i za jakiś czas napisz dłuższego posta co Ci z tego wynika. Chętnie się z Twoimi wnioskami zapoznamy. 8)

lewgt 08.03.2003 12:01

Cytat:

esem napisa***322;(a)
Jak już nie masz z czego wybierać to pozostań z tymi dwoma.
Załóż oba i za jakiś czas napisz dłuższego posta co Ci z tego wynika. Chętnie się z Twoimi wnioskami zapoznamy. 8)

INCD miesza - gryzie się z napędami wirtualnymi

memorando 08.03.2003 12:10

Cytat:

lewgt napisa***322;(a)
INCD miesza - gryzie się z napędami wirtualnymi
Mam incd jest oki clona mam alcohol profilera clonyxxl nero i nic się nie gryzie dalem easy cd 6 i też nic siue nie gryzlo

buka 08.03.2003 14:14

Witam

Czy Directcd obsługuje Mount Rainier ??

poz

Maciej 08.03.2003 16:54

Re: Ankieta INCD CZY DIRECTCD

Cytat:

memorando napisa***322;(a)
hmmmm...moim zdaniem to każdy z nich jest do d..y ...:cisza:
..........................;)

CrazyLucas 08.03.2003 18:07

moze lekko offtopic ale mam pytanie - czy plytki sformatowane w jednym z tych progsow sa w 100% kompatybilne z drugim?

mialem dzisiaj takiego zonka ze czesc plikow nagranych na cdrw orginalnie sformatowana pod directcd nie widzialo mi incd - udalo mi sie je odczytac w cdromie po zainstalowaniu udf readera i wylaczeniu incd? to blad (uszkodzenie) plyty czy niekompatybilnosc?

Maciej 08.03.2003 20:10

Cytat:

CrazyLucas napisa***322;(a)
moze lekko offtopic ale mam pytanie - czy plytki sformatowane w jednym z tych progsow sa w 100% kompatybilne z drugim?

mialem dzisiaj takiego zonka ze czesc plikow nagranych na cdrw orginalnie sformatowana pod directcd nie widzialo mi incd - udalo mi sie je odczytac w cdromie po zainstalowaniu udf readera i wylaczeniu incd? to blad (uszkodzenie) plyty czy niekompatybilnosc?

Nie są kompatybilne ...;)

-Sid-The-Rat=> 08.03.2003 22:02

a ja zadam glupie pytanie - PO KIEGO CZORTA program do nagrywania pakietowego? he?
jest jakis sensowny powod do ich uzywania? bo ja mimo wielkich wysilkow nie zracjonalizowalem ich istnienia w czasach obecnych...

esem 08.03.2003 22:12

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
a ja zadam glupie pytanie - PO KIEGO CZORTA program do nagrywania pakietowego? he?
jest jakis sensowny powod do ich uzywania? bo ja mimo wielkich wysilkow nie zracjonalizowalem ich istnienia w czasach obecnych...

Sztuka dla sztuki. 8)

buka 08.03.2003 22:26

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)

Witam

Ja używam InCD do Mount Rainiera. Jes bardzo wygodny. Poprost wkładam płytke do wypalary i mam coś w rodzaju małedo hdd.

poz

Majordomus 08.03.2003 22:50

Cytat:

buka napisa***322;(a)
Witam

Ja używam InCD do Mount Rainiera. Jes bardzo wygodny. Poprost wkładam płytke do wypalary i mam coś w rodzaju małedo hdd.

poz

I dokladnie do tego celu sluza mi takie plytki, sforatowane pod DirectCD.
Zdecydowanie lepszy, dla mnie jest D-CD. Pewnie kwestja przyzwyczajenia.

zorg 09.03.2003 00:38

Drag-to-Disc

Nowa wersja direct cd nazywa sie teraz Drag-to-Disc

A wykorzystywana jest najczesciej w biurach,8)

zorg 09.03.2003 00:40

obrazek

A tak wyglada

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:42.