![]() |
Age Of Mythology
Nagrałem kumplowi Age of Mythology. Zgrywałem od razu ze ściągniętych plików *.bin które były raczej z pewnego źródła. Kolo powiedział mi że wszystko było ok do 6 misji później zaczęło mu wywalać do windowsa kiedy najechał na określone punkty na mapie, jak zaimplementował najnowsze patche do wszystko było ok do 11 misji, a później z nowu punkt, na którym go wywalało był w środku jego wiski. Mam więc pytanie czy to jakaś wada gry czy też może jedno z zabezpieczeń.
|
przypuszczalnie wada gry (skopane pliki) :(
moze zpathowanie+ponowne zrackowanie pomoze - dobre slodziki sa na www.gamecopyworld.com :chytry: |
Age of Mythology - Złota Edycja
Witam,
Pod koniec marca tego roku, Cenega wydała w serii Superseller spolszczoną grę Age of Mythology - Złota Edycja http://www.traffic-club.pl/product_i...nt//204283.jpg I teraz tak... chętnie kupie to wydanie, ale pod warunkiem, że NIE jest zabezpieczone StarForce'm. Czy ktoś może mnie oświecić w tej kwestii? Pytam, bo kupiłem niedawno Anno 1503 - Złota Edycja z Kolekcji Klasyki (również od Cenegi) i szlag mnie trafia, bo tam jest StarForce, który nie pozwala mi uruchomić oryginalnej płyty pod Win98 (( Poszedłem do kumpla i na XP się uruchomiło, oczywiście wcześniej instalując jakieś gówniane sterowniki StarForce'a. Teraz chcę kupić Age of Mythology - Złota Edycja, a być może nawet Age of Empires - Edycja Kolekcjonerska: http://www.traffic-club.pl/product_i...nt//204282.jpg Czy ktoś wie, czy na tych płytach jest StarForce?? Z góry dziękuję za informację. pozdrawiam |
raczej nie zabezpieczenia typu smart,smartsecure,ale oczywiscie 100% nie dam bo nie posiadam
|
Sarszych gier sie raczej nie zabezpiecza.
Przed kupnem sytaj sie czy bedziesz mogl oddac jesli ci nie pojdzie po win98 (co na to pudelkowe wymagania?). |
Hmm.. Na stronie cenegi pisze, ***380;e gra Anno 1503 dzia***322;a pod win 98.. Ja bym si***281; z nimi k***322;***243;ci***322; :]
|
Age of Mythology - Złota Edycja
Cytat:
Cytat:
Wiem, że mogę spytać przed kupnem, ale myślałem, że ktoś z Was ma już tą wersję Age of Mythology i wie "co tam siedzi". pozdrawiam, |
Poczekaj jeszcze troche az sie po ludziach rozejdzie i popytaj na stronach torrentowych.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:13. |