![]() |
Czy posiadasz skaner...
Drobna ankietka majaca sprawdzic stan wyposazenia kompow Waszych (he, he). Ja mam 600x1200 czy 1200x600 juz sam nie wiem.
|
nastepna ankiete tego typu chyba zamkne...
'czy posiadasz dzialke letniskowa?' 'ile alkoholu wypijasz aby doprowadzic sie do zgonu?' 'czy twoja mysz ma 2 guziki?' 'a ta mysz ma rolke?' 'a jakiego koloru?...' grrrr.a....a.a.a... mam skaner - i dostep do 2 innych - no i po co komu ta wiedza?... sorry za nerwy ale walcze z grippenem - a moim ulubionym lekarstwem jest miod z wodeczka... :D |
ja mam od wczoraj Mustek 12000Sp ..wiec to chyba sie zalicza do starych modeli :) nawet jeszcze sie nim nie bawilem :)
|
A ja preferuje gorzałkę (nie mylić z autorem tej nieszczęsnej ankiety). Kiedyś miałem skaner ale teraz mam MB która nie ma slotu ISA, więc skanera pozbyłem się. I dobrze mi z tym. Szkoda, że autor ankiety nie przewidział takiej możliwości. 8)
|
Nie mam, zamierzam kupic...
P.S. To juz przesada z tymi ankietami, to juz naprawde bez sensu, teraz juz powiem na bank ze to nabijanie postow!! |
|
Mam skaner, chyba tak jak zaznaczylem 600x1200 albo 1200x1200 interpolowana 9600x9600.
Ten pomysl na ankite o myszkach... to moge wykozystac? Jakos mi przypasowal. Jako projekt: masz myszke- 1-przyciskowa, 2-przyciskowa,3-przyciskowa,n-przyciskowa, z 1 rolka, z 2 rolkami, z 3 rolkami.... przewodowa, bezprzewodowa, radiowa, na podczerwien, nie mam myszki, mam trackball (tak sie pisze?) mam tablet ...inne propozycje mile widziane. Ale sie Sid wk.......i LOL |
Ja mam 1200x600!
Mam nadzieję, że wyniki po zakończeniu ankiety zostaną wnikliwie omówione i skomentowane! A wnioski zajmą conajmniej 10kb ;) |
Cytat:
AD1 - Tak AD2 - Mysle ze jesli ktos to sprawdzał to jush ci nie odpowie;) AD3 - Nie moja ma 3 AD4 - Tak ma jedna AD5 - Jest Szara na górze a po bokach jest ciemno szara guma -------- Wywiazałem sie z odpowiedzi;) Sid - kuruj sie kuruj;) ------------ Pozdrawiam |
Choć Sid się wścieka to ten topic jest mi na rękę ponieważ od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem zakupu skanera. Ale mam kilka wymagań co do tego sprzętu:
1. musi być jak najmniejszy (A4) 2. musi miec dobry OCR ( jaki?) 3. musi mieć możliwie jak najwiekszą rozdzielczość 4. no i oczywiście musi byc jak najtańszy co możecie mi polecić? |
Cytat:
|
Ja posiadam Plustek Optic Pro 1248U
|
Cytat:
Sid ...to jest typowy objaw ..."Liczy się cyfra"...;) |
'czy posiadasz dzialke letniskowa?'
nie 'ile alkoholu wypijasz aby doprowadzic sie do zgonu?' nie pijam alkoholu w duzysz ilosciach :zeby: no moze poza paroma wyjatkami 'czy twoja mysz ma 2 guziki?' ma 2 a nawet 4, zeby 5 nie powiedziec 'a ta mysz ma rolke?' ma 2 :D 'a jakiego koloru?...' szarosrebrna i czerwonawobordowa - za***iscie wyglada w nocy jak sie swieci a moim ulubionym lekarstwem jest miod z wodeczka... :D a ja bym tam wolal oklad z mlodych piersi |
Cytat:
Sid wyluzuj :blee: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:42. |