![]() |
Cytat:
Ok dzis system znowu nie wstał - ochłonałem troche bawie sie dalej ...;) |
Cytat:
|
Cytat:
w glowie zeby sie tym bawic (jesli mozna to tak nazwac). |
laser - mi to nie przeszkadza...
pomysl nad spacerem z tym dyskeim do serwisu... on cos trefny jest... |
Cytat:
ja tesh nie chce ale widze ze i tak jush jest - wiec spadam na czas blizej nieokreslony zeby sie wyciszyc .... Narazka ..... |
laser - nie chce wprowadzac nerwowej atmosfery...
ale... chyab pomyliles topic... :) chyba ze chcesz byc zywa reklama tego ze problemy z kompem rozwiazuje sie nie sila argumentow tylko argumentem sily... |
Cytat:
ps Jezeli probowales to nie mam innego pomyslu |
Hmm... widze, ze faktycznie masz jakis problem z tym kompem...
Sprawdz ram w innym kompie jesli to niejest wina ramu to jest dosc prawdopodobne ze to wina dysku... jesli niemasz nic waznego na dysku to potraktuj go programem Activ@ Kill Disk, dostepnym pod tym adresem: http://www.killdisk.com/ prog dziala tylko z pod dosa a cale mielenie na dysku 40GB trwalo u mnie... jesli dobrze poamietam to od 4 do 6h dysk bedzie czysciutki jak po formatowaniu wiec zaopatrz sie wczesniej w odpowiednie rekwizyty zeby postawic z powrotem system. a jezeli to nie pomoze to zaczynaj szukac kamery i kowadla :) |
Witam !
Kur** Mac ! Znowu to je*** gów*** sie wykrzaczyło - zaraz nomalie chyba na żywca mu kable pierdo**** jednemu powyrywam ! Ile ku** można !! Co dziennie to samo Brak pliku .... system albo plik rejestru uszkodzony nie mozla załadowac gałezi bla bla bla SOFTWARE !!! Zaraz sie kurde ide pochlastac akle najpierw rozpier*** ten złom w drobny mak !!! (( (( (( (( (( :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
heloł żołnierze ;)
czytam tak i czytam - owszem można kompa rowalić, wyrzucić, utopić, rozwalcować, rozstrzelać, powiesić... a nie lepiej go zrozumieć? :D :D |
Cytat:
Kurde ale mam zapieprz z siecia nawet nie mam czasu odpowiadac na posty - jak sie ogarne z robota to odrobie zaległości - Laser ciasteczko pasowało (dostałem je z TPInternet ;) |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:31. |