Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Program dzieki, ktoremu mozesz sterowac glosem??!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/program-dzieki-ktoremu-mozesz-sterowac-glosem-18220/)

Sniper 11.03.2003 14:16

Ospe miałem w te wakacje cały lipiec w wieku 26 lat - agrrrhhhhhh

murt 11.03.2003 13:09

Cytat:

Sniper napisa***322;(a)
ja sciagłęm ale nie testuje bo mam chrype - grype - i kurcze bym sie nie dogadał ;(
EE chyba bys sie dogadal. Ja mam ospe :buu: :buu: Dwa tygodnie w plecy, chociaz juz jeden jakos przezylem. :jupi:

Sniper 11.03.2003 12:53

ja sciagłęm ale nie testuje bo mam chrype - grype - i kurcze bym sie nie dogadał ;(

murt 10.03.2003 23:00

Wlasnie wczoraj zainstalowalem ten program i jest OK, ale ten asystent nieraz warjuje i z leka wkurza mnie to. Jeszcze sprubuje poszukac cos innego i jak cos to dam znac.

Smartek 10.03.2003 17:27

A wiec... mowiac krotko: INSTALUJCIE, program testuje na poczatku Wasz glos itd. i jest cool... nie da sie opisac... probojcie.. ;).
pozdro ;)

Smartek 10.03.2003 16:15

Coz, Voice Commander jest do bani, wiec sie nie martw..., moze niedlugo gdzies przyczaje inny to dam Wam znac...
pozdro ;)

--EDIT--

Wlasnie ssam free triala Talk2Desktop, jak sciagne to przetestuje i powiem co z nim ;]

Ormianin 10.03.2003 01:22

Cytat:

murt napisa***322;(a)
Sciagnolem to ale nie dziala. Plik jest zepsuty.
TUTAJ macie male info.

powinno byc na mirorach... wystarczy poszukac

murt 09.03.2003 22:39

Cytat:

Smartek napisa***322;(a)
Wreszcie dzieki ZIP'owi znalazlem VOice Commander...
i ssam, jak juz bede mial to zainstaluje, przetestuje i powiem co i jak...
link:
ftp://ftp.twinbridge.com/public/vcommand/vc.exe

pozdro ;)

Sciagnolem to ale nie dziala. Plik jest zepsuty.
TUTAJ macie male info.

camfo 09.03.2003 22:25

Z programów do rozpoznawania mowy nie spotkałem się z polskim i z moich żródeł takowych nie ma (albo nie było, bo sprawdzałem 3 miechy temu).A z popularnych, które testowałem był Dragon NaturallySpeaking...ale niestety nie jest jak na moje za dobry...za bardzo przekręca słowa, ale możesz spróbować...

Smartek 09.03.2003 16:35

Wreszcie dzieki ZIP'owi znalazlem VOice Commander...
i ssam, jak juz bede mial to zainstaluje, przetestuje i powiem co i jak...
link:
ftp://ftp.twinbridge.com/public/vcommand/vc.exe

pozdro ;)

kizio 09.03.2003 15:19

Ja też kiedyś taki miałem ale go straciłem ja się też przyłączam do prośby!!!

Smartek 09.03.2003 15:15

Program dzieki, ktoremu mozesz sterowac glosem??!!

Miales kiedys taki program..., podawalem mu sciezke do prorgramu i pisalem slowo np. Winamp, potem jak powiedzialem open winamp, to mi go otwieral i to bez zadnego klikania, wystarczyl sam glos :D.
NIetstey to bylo dawno i zapomnialem skad go mam, czy ktos z Was takie cudo posiada? ;], interesuje mnie takze program, ktoremu mowisz, a on to pisze ;).
pozdro ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:20.