![]() |
Ospe miałem w te wakacje cały lipiec w wieku 26 lat - agrrrhhhhhh
|
Cytat:
|
ja sciagłęm ale nie testuje bo mam chrype - grype - i kurcze bym sie nie dogadał ;(
|
Wlasnie wczoraj zainstalowalem ten program i jest OK, ale ten asystent nieraz warjuje i z leka wkurza mnie to. Jeszcze sprubuje poszukac cos innego i jak cos to dam znac.
|
A wiec... mowiac krotko: INSTALUJCIE, program testuje na poczatku Wasz glos itd. i jest cool... nie da sie opisac... probojcie.. ;).
pozdro ;) |
Coz, Voice Commander jest do bani, wiec sie nie martw..., moze niedlugo gdzies przyczaje inny to dam Wam znac...
pozdro ;) --EDIT-- Wlasnie ssam free triala Talk2Desktop, jak sciagne to przetestuje i powiem co z nim ;] |
Cytat:
|
Cytat:
TUTAJ macie male info. |
Z programów do rozpoznawania mowy nie spotkałem się z polskim i z moich żródeł takowych nie ma (albo nie było, bo sprawdzałem 3 miechy temu).A z popularnych, które testowałem był Dragon NaturallySpeaking...ale niestety nie jest jak na moje za dobry...za bardzo przekręca słowa, ale możesz spróbować...
|
Wreszcie dzieki ZIP'owi znalazlem VOice Commander...
i ssam, jak juz bede mial to zainstaluje, przetestuje i powiem co i jak... link: ftp://ftp.twinbridge.com/public/vcommand/vc.exe pozdro ;) |
Ja też kiedyś taki miałem ale go straciłem ja się też przyłączam do prośby!!!
|
Program dzieki, ktoremu mozesz sterowac glosem??!!
Miales kiedys taki program..., podawalem mu sciezke do prorgramu i pisalem slowo np. Winamp, potem jak powiedzialem open winamp, to mi go otwieral i to bez zadnego klikania, wystarczyl sam glos :D.
NIetstey to bylo dawno i zapomnialem skad go mam, czy ktos z Was takie cudo posiada? ;], interesuje mnie takze program, ktoremu mowisz, a on to pisze ;). pozdro ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:20. |