![]() |
Cytat:
|
Ja co prawda nie jestem obłąkany (chyba), ale za to jestem ponurakiem - wcale mnie to nie rozbawiło.
|
tomgoo i krzpac smutasy jesteście i tyle :D ;p. Nie jest to żaden wredny komentarz, ale zajrzyjcie na www.joemonster.org i zobaczcie jakie jest hasło przewodnie tej stronki - TO SIĘ SPRAWDZA!!!
|
Z przykrością zawiadamiam że jestem w klubie obłakanych.^_^ do tej pory się cieszę
|
Śmiechu warte...ten test tylko umocnił mnie w przekonaniu, że jestem obłąkany:)
|
Ja sie nie smialem ale do ponurakow nie naleze. Ale gdy wlaczylem to razem z piosenka Da Muttz - Wassup to nie moglem skonczyc sie smiac :D ^_^ :D
|
Hej panowie... lopus zaznaczyl ze nie dla ponurakow wiec nie miejcie mu za zle ze was to nie rozsmieszylo ;) Dobra robota lopus!! Taki dzisiaj jakis ten dzien nie taki... od razu lepiej!! ^_^ :D ^_^ :D
Pozdro |
Cytat:
|
a ja jestem jakiś inny, bowiem to mnie w ogóle nie smieszy a wręcz przeciwnie... uwazam ze jest to załosne :3msie: :jezyk:
|
J to dopiro jestem obłąkany. Śmiałem się zanim dźwiek się załadował:) :D ^_^ :D :) ^_^ :D
|
Nie wiem czy ja jestem jakis inny ale sie wcale nie śmiałem................
Tylko bez wrednych komentarzy prosze....... |
Witam!
juz to kiedys widzialem dlategto sie nbie smialem, ale jak za pierwszym razem widzialem ta stronke to spadlem z krzesla po 10 sek. |
Witam !
Naożyły mi sie akurat Crooklyn Clan i te dzwieki wiec nie szlo sie nie zasmiac;) |
oblkany ?
Chyba jestem strasznym nudziarzem ! bo sie nie zasmialem
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:31. |