Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   ZŁa WiadomoŚĆ Dla OsÓb ZdajĄcych MaturĘ Z Matmy (https://forum.cdrinfo.pl/f5/zla-wiadomosc-dla-osob-zdajacych-mature-matmy-18273/)

+++LeWaP+++ 10.03.2003 17:12

ZŁa WiadomoŚĆ Dla OsÓb ZdajĄcych MaturĘ Z Matmy

Ilość załączników: 1
może jeszcze nie wiecie, ale w tym roku nie można będzie mieć tablic na matmie

w załączniku mały dowodzik ||

chyba tak w całym kraju jest... ???

ja na szczęście mam to już dawno za sobą :)

Weron 10.03.2003 17:32

Re: ZŁa WiadomoŚĆ Dla OsÓb ZdajĄcych MaturĘ Z Matmy

Cytat:

+++LeWaP+++ napisa***322;(a)

ja na szczęście mam to już dawno za sobą :)

Takze mam to za soba cos kolo 5 lat temu pisalem mature i sie ciesze, ze nie musze tego powtarzac.
Chociaz egzaminy nadal mam.
Co do tablic mi i tak nie byly potrzebne bo zrzynalem .
:jezyk: ||

Sniper 10.03.2003 17:41

mnie niedługo stuknie 7 latek po maturce - ale brak tablic matematycznych na maturze z maty to poraszka - no ale czego sie spodziewac jak barany zajmuja sie organizacja naszej edukacji.

WhiteMan 10.03.2003 17:59

Bardzo sie mylis ja wlasnie w tym roku zdaje i nikt o tym nie wie! obys sie mylil!!!!!!!!!!!!!

+++LeWaP+++ 10.03.2003 18:14

moim zdaniem to tablice powinny być

to chodzi o sposób roziwązania zadania, czy ktoś na to wpadnie, a nie czy ktoś zna wzorki na pamięć

wiadomo, że podstawowe trzeba znać, ale te trudniejsze co można się pomylić powinni pozwolić pobrać z tablic !

też sciągałem :), ale bez nauki sie nie obeszło :)

lopus 10.03.2003 18:36

Cytat:

Sniper napisa***322;(a)
mnie niedługo stuknie 7 latek po maturce - ale brak tablic matematycznych na maturze z maty to poraszka - no ale czego sie spodziewac jak barany zajmuja sie organizacja naszej edukacji.
Sniper,ja też zdawałem dosc dawno mature i dlatego ,że miałem z polskiego "pięć" musze napiętnować: twoja "poraszka" PORAŻA!!! :)

Pawel_k 10.03.2003 18:38

matura, ech kiedy to bylo..... || || ||

WhiteMan 10.03.2003 18:57

Wy to chlopaki macie dobrze!!!!Ja mam wszytsko jeszcze przed soba i nie ciesze sie z tego powodu!!! eheheheh!Ja juz zeby w krzeslo sobie wgryzam!!

+++LeWaP+++ 10.03.2003 20:01

moim zdaniem to matura ustna jest bardziej stresująca od pismenej ...

a wogóle matura z perspektywy czasu i zadań stawianych przez życie wydaje się czymś codziennym... mam tu na myśli poziom stresu....

artoor 10.03.2003 21:39

Matura z maty w zeszlym roq byla... i musze przyznac, moze jestem jakis zboczony, ale moim skromnym zdaniem pisemna mata to byla najprzyjemniejsza rzecz jaka mnie w zyciu spotkala 8) No ale zebyscie sobie nie pomysleli, to dodam ze tyczy sie to wszystkich sprawdzianow jakie w zyciu mialem. Najmilej z nich wszystkich wspominam wlasnie mature z maty. Maturzysci powodzenia!!

PS. Ale co do tych tablic... to rzeczywiscie nie bedzie kolorowo :(

artoor

Druss 10.03.2003 21:51

Cytat:

+++LeWaP+++ napisa***322;(a)
moim zdaniem to tablice powinny być

to chodzi o sposób roziwązania zadania, czy ktoś na to wpadnie, a nie czy ktoś zna wzorki na pamięć

wiadomo, że podstawowe trzeba znać, ale te trudniejsze co można się pomylić powinni pozwolić pobrać z tablic !

też sciągałem :), ale bez nauki sie nie obeszło :)

A moim zdaniem nie powinny byc, poniewaz na studiach ja jestem na POlitechnice nie mozna miec tablic, wszytskie wzory te latwiejsze czy trudniejsze musisz miec w bani, ludzi potem ida na studia i nie wiedza za co sie zlapac.

Stef 10.03.2003 22:40

Cytat:

artoor napisa***322;(a)
. Maturzysci powodzenia!!

PS. Ale co do tych tablic... to rzeczywiscie nie bedzie kolorowo :(

artoor

NIE DZIEKUJE

a co do matury z maty..... pozyjemy-zobaczymy :)

Pawel_k 10.03.2003 23:01

Cytat:

Stef napisa***322;(a)
NIE DZIEKUJE

a co do matury z maty..... pozyjemy-zobaczymy :)

a zdajemy podstawowa czy rozszerzona wersje ??? :P

kapsel 10.03.2003 23:09

KURNA JESLI TO PRAWDA TO CHYBA SIE ZA***IE :cisza: 2 miesiace przed matura decyduja sie na taki krok ??? .To ****a grozi puczem tej niedorozwiniętej minister edukacji ***ackiej 8) .Oj pali sie grunt pod nogami LSD ;) i kurna dobrze :jupi:

Torwald 10.03.2003 23:36

+++LeWaP+++ ja nie wiem gdzie na tym skanie jest zakaz uzywania tablic...
Ale jesli sie to potwierdzi...to sie chyba osobiscie do ministerstwa pofatyguje..z kolegami...z calej Polski zrobimy masz gwiazdzisty :P
Zeby w marcu takie glupoty wprowadzac...
Ehh..
Ja sie chyba przeprowadze..
:P

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:05.