![]() |
ZŁa WiadomoŚĆ Dla OsÓb ZdajĄcych MaturĘ Z Matmy
Ilość załączników: 1
może jeszcze nie wiecie, ale w tym roku nie można będzie mieć tablic na matmie
w załączniku mały dowodzik || chyba tak w całym kraju jest... ??? ja na szczęście mam to już dawno za sobą :) |
Re: ZŁa WiadomoŚĆ Dla OsÓb ZdajĄcych MaturĘ Z Matmy
Cytat:
Chociaz egzaminy nadal mam. Co do tablic mi i tak nie byly potrzebne bo zrzynalem . :jezyk: || |
mnie niedługo stuknie 7 latek po maturce - ale brak tablic matematycznych na maturze z maty to poraszka - no ale czego sie spodziewac jak barany zajmuja sie organizacja naszej edukacji.
|
Bardzo sie mylis ja wlasnie w tym roku zdaje i nikt o tym nie wie! obys sie mylil!!!!!!!!!!!!!
|
moim zdaniem to tablice powinny być
to chodzi o sposób roziwązania zadania, czy ktoś na to wpadnie, a nie czy ktoś zna wzorki na pamięć wiadomo, że podstawowe trzeba znać, ale te trudniejsze co można się pomylić powinni pozwolić pobrać z tablic ! też sciągałem :), ale bez nauki sie nie obeszło :) |
Cytat:
|
matura, ech kiedy to bylo..... || || ||
|
Wy to chlopaki macie dobrze!!!!Ja mam wszytsko jeszcze przed soba i nie ciesze sie z tego powodu!!! eheheheh!Ja juz zeby w krzeslo sobie wgryzam!!
|
moim zdaniem to matura ustna jest bardziej stresująca od pismenej ...
a wogóle matura z perspektywy czasu i zadań stawianych przez życie wydaje się czymś codziennym... mam tu na myśli poziom stresu.... |
Matura z maty w zeszlym roq byla... i musze przyznac, moze jestem jakis zboczony, ale moim skromnym zdaniem pisemna mata to byla najprzyjemniejsza rzecz jaka mnie w zyciu spotkala 8) No ale zebyscie sobie nie pomysleli, to dodam ze tyczy sie to wszystkich sprawdzianow jakie w zyciu mialem. Najmilej z nich wszystkich wspominam wlasnie mature z maty. Maturzysci powodzenia!!
PS. Ale co do tych tablic... to rzeczywiscie nie bedzie kolorowo :( artoor |
Cytat:
|
Cytat:
a co do matury z maty..... pozyjemy-zobaczymy :) |
Cytat:
|
KURNA JESLI TO PRAWDA TO CHYBA SIE ZA***IE :cisza: 2 miesiace przed matura decyduja sie na taki krok ??? .To ****a grozi puczem tej niedorozwiniętej minister edukacji ***ackiej 8) .Oj pali sie grunt pod nogami LSD ;) i kurna dobrze :jupi:
|
+++LeWaP+++ ja nie wiem gdzie na tym skanie jest zakaz uzywania tablic...
Ale jesli sie to potwierdzi...to sie chyba osobiscie do ministerstwa pofatyguje..z kolegami...z calej Polski zrobimy masz gwiazdzisty :P Zeby w marcu takie glupoty wprowadzac... Ehh.. Ja sie chyba przeprowadze.. :P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:05. |