![]() |
Re: Re: Komunikator do sieci?
Cytat:
|
NetMeeting pozwala nawet na sterowanie kompem z innego miejsca!!!
|
Thx wszystkim...
Maciej, fajna sprawa ten RivChat ;). pozdro ;) |
Re: Komunikator do sieci?
Cytat:
http://www.rivchat.prv.pl/ ................................;) |
co do lanchata - na offtopic juz kiedys gadalismy o tym - w wyszukiwarce poszukaj
co do epop-a - jest tak prosty jak obsługa cepa odpalasz na kompach i wybierasz chat lub message - nie ma problemu w ustawianiach. co do lanchatu - bawiłem sie nim krótko - ale obsługa jego nie przypadła u nas w sieci (zanim dowiedziałem sie o dzurach w tym programie - najzabawniej ze te dziury sa celowo wprowadzone wystarczy zanc rozkazy). Ludzie po prostu polubili epop-a i juz chyba do konca zostanie ;)) |
A czy szanowny kolega Sniper moglby podac linka i jak najkrocej opisac konfiguracje tego pogramiku? Wiecie, nie za bardzo wypada grzebac za duzo na informie, tak zeby pani nie widziala :D
pozdro ;) |
Cytat:
Sniper ja sie kompletnie nie znam na tym komunikatorze... koles pyta wiec mu odpowiadam... nigdy nie uzywalem LanChata bo nie mam takiej potrzeby :) Dobrze, ze Ty sie na tym znasz i informujesz nas o dziurach w tym programie. SZACUN |
No tak LanChat, juz mi sie wszystko przypomnialo, thx ;).
pozdro ;) |
najlepszy chyab jest e/pop - lanchat - wybacz Remix - jest tak dziurawy ze bez twojej wiedzy kazdy moze podsłuchac rozmowe i przejac kontrole nad twoim kompem
e/pop tez ma taka mozliwosc (przejecie kontroli) ale tylko jak wyrazisz na to zgode |
Witam!
jesli chodzi Ci siec lan to jest taki komunikator i nazywa sie LanChat |
Komunikator w sieci?
Czy istnieje jakis komunikator, w ktorym mozna sie porozumiewac miedzy siecia? (glupie pytanie :P), bo chcialem sie pobawic na informie w szkole ;).
pozdro ;). ps - mam haslo do sieci... ;] |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:26. |