![]() |
Z tego co znalazłem to DVD-Audio można nagrać za pomocą aplikacji Audio DVD Creator 1.9.1.0 chyb ostatnia wersja i nawet po polsku.
Wiem ze są jeszcze inne aplikacje co nagrywają DVD-Audio. Sam jeszcze nie nagrywałem DVD-Audio ale zamierzam spróbować, tylko mam kilka pytań co do tego nagrywania. Czy aby nagrać DVD-Audio musimy mieć nagrywarkę DVD w której jest zaznaczone że nagrywa DVD-Audio, czy np. LG SuperMulti DVD+/-RW GSA-4167B nagra mi taką płytkę? Czy są jakieś specyficzne płyty do nagrywania DVD-Audio lub DVD-Video, jeśli tak to prosiłbym o jakieś namiary? Czekam na odpowiedzi. |
Cytat:
jedynie chce wiedziec jak to sie nagrywa ale jakos cicho o tym w sieci :( |
Szczerze Wam zazdroszczę słyszenia różnicy między DVD-Audio a CD.
|
Cytat:
dzieki :) jak chcesz to zapraszam na PM |
Bartosz, ja nie nagrywałem, ale mam taką informację: ponieważ kupuję piątkowe wydanie Gazety Wybiórczej, od jakiegoś czasu śledzę w dodatku telewizyjnym recenzje płyt DVD (na ostatniej stronie). Tam też na ogół trafia się jedna Audio - zwykle są to wartościowe pozycje (z mojego punktu widzenia). Może Cię to zainteresuje.
Miłego dnia PS. Szkoda, że tak mało jest tego w wypożyczalniach - prawie same filmy :(. PS2. Właśnie obejrzałem Twoją stronę - prowadzisz ciekawe i chyba dość dobrze zorganizowane życie :) Ale to chyba już temat na ewentualną rozmowę na PM. Hej. |
DVD Audio
Hej
moze to nie zwiazane z tematem ale o DVD :) jest cos takiego jak DVD Audio czy ktos sie tym juz zajmowal i narywal moze jakies linki, opisy, specyfikacje ... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:50. |