![]() |
O sieci lan... pare pytan... ? ;]
No wiec mam pare pytan:
- Czy w kompie serwerowym zostaja jakies logi i czy glupie nauczycielki umialyby sprawdzic co sie dzialo? :). - Czy da sie jakos wkrasc do tych co maja wylaczone udostepnianie? Jak na razie to tyle... pozniej bedzie wiecej, musze tylko sie zastanowic troche drozej ;) pozdro ;) |
Re: O sieci lan... pare pytan... ? ;]
Cytat:
Jeżeli są głupie to NIE!! Sam kiedyś sie włamałem do serwera szkolnego ;p ;p || || || || :fiu: :fiu: :fiu: I szanowna pani nauczycielka się nie kapneła a ściągnąłem dane ze wszystkich włączonych kompów w szkole ^_^ ^_^ :fiu: :fiu: :fiu: |
Dane z kompow szkolnych to ja caly czas wyciagam z Otoczenia Sieciowego przeciez, nawet drukarke moge odpalic :D.
pozdro ;) |
Cytat:
|
Zalezy u mnie w szkole (do ktorej chodzilem) jest cos w stylu
softu ktory wszystko monitoruje... kazdy twoj ruch mysza jest monitorowany... jesli cos sie stanie to admin wie z ktrego kompa!! Ale w szkole wczesniej mialem nauczyciela od infy calkiem zielonego robilismy mu non stop jakies akcje (kasowalismy windy i nie tylko) no poprostu jego zycie bylo ciezkie!! Moim zdaniem wszystko zalezy od nauczyciela, jesli jest zapolonym maniakiem a nie lamerem :) to nic ci nie grozi i nawet nie zobaczy ze cos sie wogole dzialo... P.S. Mnie w sredniej szkole buchneli za to... ale wszycho skonczylo sie na szczescie bardzo dobrze... |
Cytat:
Trochę się na Tobie zawiodłem Smartek. Wiem co mówię ponieważ sam uczę infy. PS. U mnie w pracowni nie ma szans aby uczeń dostał się na serwer ze swojego stanowiska, tymbardziej z zewnatrz. |
Re: Re: O sieci lan... pare pytan... ? ;]
Cytat:
P.S. Takze za bardzo nie wierze w osiagniecia kizio |
Re: Re: Re: O sieci lan... pare pytan... ? ;]
Cytat:
|
Na każdy serwer da się włamać i większość serwerów robi logi, jak coś się dzieje to się je sprawdza, u mnie w firmie serwery w nocy robią tara z logów, całego etc, boot i paru innych i wysyłają je co 24H na inny serwer(poza firmą).
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:04. |