![]() |
hej, czy zna ktoś jakiś program do przerabiania midi na cda lub mp3?
|
konfiguracja to:
Divix 5.03 Xvid najnowszy (ver pliku XviD-04102002-1) Divix AntiFreeze 0.4 Eclipse Direct Show Pack wszystkie filmy smigaja. nie spotkalem jeszcze takiego, co by nie chodzil. |
A to drugie ??
|
Qrcze chyba oszaleję! To AC3 nie chce wogóle pójść tylko wywala mi się player :( Przed reinstalacją xpeka wszystko było ok a teraz lipa.((
|
Cytat:
|
Na K6-2 nie testowałem (nikt w okolicy nie miał), ale na Celeronie 400 z GF2 MX200 tak (i na Celeronie 300A@450 z GF2 MX) i filmy chodziły lepiej, niż pod DivXem w dowolnej wersji. Jest to regułą w większości przypadków, ale, jak widać, nie we wszystkich :buu: :) Przy K6-2, wolniejsze działanie to pewnie kwestia optymalizacji pod inną architekturę. :blee:
Co do AC3 - jeśli ktoś ma jakiekolwiek kłopoty, to pod opisem kontrolek InterVideo jest link do innego filtra AC3 - polecam. :) Pozdrawiam i dzięki za miłe komentarze :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ja tez sie zastosowalem do porad z artykului ma pewne spostrzezenia.
otoz na amd k2 350 filmy po wlaczeniu opcji postprocessing dzialaja duzo wolniej,a z ta opcja nie zauwazam adnej poprawy jakosci. bawilem sie etz troche z tym ffdshow i w sumie najlepoej filmy dzialaja z funkacja "fast bilinear" i "experimental" |
Cytat:
Zreszta nie ukrywam, ze rzucilem okiem na artykul owszem calkiem ciekawie napisany. Ale ja grzebie juz w divx-ach troche czasu i nie musialem sie stosowac do tego artykulu. Kiedys czesto przebywalem na forum o divx z wwww.divx.pl i to czego sie tam nauczylem spokojnie mi wystarcza aby teraz nie meic zadnych problemow z tym tematem. A ten filtr jest o ile dobrze pamietam jest zrobiony przez jednego z tamtejszych moderatorow i dobrze dziala. |
Mam AMD K6-2 350Mhz i artykul bardzo mnie zainteresowal. Szcegolnie tekst o tym ze na celeronie 400 wszystko chodzilo duzo lepiej.
Niestety moje nadzieje zostaly rozwiane. Krok po kroku zastosowalem sie do porad Sobala i na moim sprzecie nastapilo pogorszenie jakosci. Powrocilem wiec do starych ustawien z Nimo 5 i zainstalowanym divixem 3 oraz xvidem plus kilka audio. Oczywiscie Lotr 2 strasznie kraczy ale i tak chodzi lepiej niz przy ffd. Tak zreszta jak inne filmy. Niestety moj sprzet juz paru spraw nie przeskoczy :) Pozdrawiam onmagarol |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Probowales? Zobacz na www.divx.pl i wybrobuj. Albo zobacz tego: |
Mam problem bo kodek IVIAUDIO.AX z AC3 powoduje pokazanie się komunikatu "Program wykonał.....". Czego to może być wina? Please me help !!!!!! bo nie moge sobie oglądnąć bonda i paru innych filmów :(
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:50. |