Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Problem z zbyt dlugimi nazwami plików (https://forum.cdrinfo.pl/f2/problem-zbyt-dlugimi-nazwami-plikow-18294/)

para 11.03.2003 11:02

Cytat:

Jubek napisa***322;(a)
Już nawet nie chce, ale nagralem wszystko poszlo dobrze przy pomocy tego drugiego programu (CD Mate) przy standardzie romeo. Thanks guys !

...a nagrywałem romy (gierki) na gbx ( gameboy color i gameboy) calutki romset cos blisko 6000 plików nazwy niektorych ledwo miescily sie w standardzie romeo :)

Możesz jeszcze użyć RecordNowMax nazwy do 212 znaków.

Pozdrawiam

Jubek 11.03.2003 11:00

Cytat:

pali napisa***322;(a)
Co Ty chcesz nagrać, tak z ciekawości pytam, co to są romy na gbx? [/B]

Już nawet nie chce, ale nagralem wszystko poszlo dobrze przy pomocy tego drugiego programu (CD Mate) przy standardzie romeo. Thanks guys !

...a nagrywałem romy (gierki) na gbx ( gameboy color i gameboy) calutki romset cos blisko 6000 plików nazwy niektorych ledwo miescily sie w standardzie romeo :)

pali 11.03.2003 01:24

Cytat:

Jubek napisa***322;(a)
wtedy w nero wyskakuje mi komunikat "podane pliki nie maja unikalnej nazwy joliet" ... moze da sie to nagra prawidlowo innym programem ?
1. Twoje pliki mają nazwy >64 znaków i obcina je do takich samych ciągów?
2. Joliet to Unicode - zobacz czy jest poprawna konwersja.

Co Ty chcesz nagrać, tak z ciekawości pytam, co to są romy na gbx?

pali 11.03.2003 01:19

Cytat:

Majordomus napisa***322;(a)
Nero w Joliet moze miec nazwe maksymalnie zlozona z 32 znakow
64 znaki

Majordomus 10.03.2003 23:23

Nero w Joliet moze miec nazwe maksymalnie zlozona z 32 znakow,
NTI CD Maker obsluguje standart Romeo - 128 znakow, CD Mate - tez ten standart obsluguje.
Poszukaj na CDR Info.

Jubek 10.03.2003 21:50

wtedy w nero wyskakuje mi komunikat "podane pliki nie maja unikalnej nazwy joliet" ... moze da sie to nagra prawidlowo innym programem ?

Maciej 10.03.2003 21:44

Re: Problem z zbyt dlugimi nazwami plików

Cytat:

Jubek napisa***322;(a)
Chciałbym sobie nagrać płyte z romami na gbx problem tkwi w tym ze przy kazdaj prubvie wyskakuje error ( nieprawidlowa nazwa plikow w standardzie cos tam cos tam) pogrzebalem wylaczylem opcje joliet wlaczylem max 31 znakow i plyta sie nahggrala tylko nazwy sie pozmienialy wszystko z duzejh litery i wogole rozpierdziel moze mi ktos powiedziec jak mam to nagrac zmiana nazwy plikow nie wchodzi w gre.... Pozdrawiam
Włącz opcję Juliet ..!!!

Jubek 10.03.2003 21:40

Problem z zbyt dlugimi nazwami plików

Chciałbym sobie nagrać płyte z romami na gbx problem tkwi w tym ze przy kazdaj prubvie wyskakuje error ( nieprawidlowa nazwa plikow w standardzie cos tam cos tam) pogrzebalem wylaczylem opcje joliet wlaczylem max 31 znakow i plyta sie nahggrala tylko nazwy sie pozmienialy wszystko z duzejh litery i wogole rozpierdziel moze mi ktos powiedziec jak mam to nagrac zmiana nazwy plikow nie wchodzi w gre.... Pozdrawiam

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:49.