![]() |
Czyzby Laser jako pierwszy???
Czy on jako pierwszy w historii forum zdobyl juz ponad 3000 postow???
Bo jak tak, to chyba zdalo by sie wypic cos z tej okazji!! Pozdrawiam |
gratulacje dla Lasera
ja juz wkrotce przekrocze prog 500 - festina lente:P Piwko za zdrowie Lasera:piwo: |
Cytat:
|
nio - mam zagadkę ;)
Kto to jest? - Nie je nie pije, a siedzi na forum? Laser || |
Gratulacje Laser:)I oby tych postów było 2x więcej w 2x krótszym czasie niż dotychczas i tak w kółko:)
|
Lasera to wychwalacie choć ma wiecej ode mnie postów a ja mam mniej i mnie spirdoli.... że ma tyle ile mam....
Nie rozumiem waszego toku myslenia......... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Gdyby mi o to chodziło o czym piszesz to bym wogóle nie odpowiadał na ten topic:blee: |
Cytat:
|
Możesz byc na mnie wsciekły aż do bólu za to co powiem ale....
Chodzi mi o to iż np. ty i inni wpier... mnie że mam tyle postów ile obecnie mam a jak Laer ma 3000 to mu piszecie żeby miał i jeszcze 2x wiecej . Tak wiec dlatego nie rozumiem waszego toku myslenia......... |
Cytat:
i troche jestes wsciekly na to ze ty na taka liczbe postow pracowales dlugi czas poprostu "pocac" sie przy kompie i wysilajac swoj umysl ale powiedzmy jasno... Dla mnie liczba postow nie ma zadnego znaczenia jesli chodzi o nabijanie ich to przyznam sie ze mam troche wlasnie "nabitych" ale po 1 mi z tym dobrze z po 2 wali mnie to kto ile ich ma!! Takze nie przejmuj sie, do Lasera juz nie duzo ci brakuje!! Ale to i tak nie ma zadnego znaczenia... Pozdrawiam |
chodzi o to że Tomgoo był krytykowany za to że ma tyle postów ! a Laser jest chwalony ...
może by tak usunąc liczniki postów :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:22. |