![]() |
zapomniało się o najważniweszym czyli o płycie
jaka, jak ustawiona w biosie, jakie pamięci itp... a jesli chodzi o procek to co to palomino czy tbred, jaki tydzień, jaka seria, jakie masz chłodzenie i naprawdę jeszcze dużo innych, na poczatek proponuję tweak.pl, dzikie.net , in4.pl , moded-kompz.net i wiele innych pozdro |
gf2mx200 nie podkrecisz - to slaba karta - zyskasz moze 2%... jest dosc brutalnie okaleczona...
reszte... hmm... najpierw poczytaj strony o kreceniu - wiekszosc rzeczy zrobisz z poziomu biosa |
Re: Tuning sprzętu
Cytat:
do krecenia tego MX'a (bo twoja grafika to zdaje sie jest GF2MX200) to najepiej uzyj riva tunera lub innego tweakera do GeForcow 8) czy ten twoj Antek ma odblokawany mnoznik ??? |
Tuning sprzętu
Wiem, że istnieje możliwość stuningowania sprzętu poprzez jakieś programy, dopalacze, które np. wyciągają maxa z np. karty graficznej itp. są na przykład na stronie chip download. Chciałbym abyście mi poradzili jakie programy mógłbym sobie ściągnąć, aby maksymalnie dopalić mój sprzęt - oczywiście, aby została zachowana równowaga i nie było to kosztem jakiejś drugiej rzeczy np. lepsza szybkość, ale za to gorsza jakość. Mój sprzęt to:
Athlon 1.7 Ghz 256 Ram Geforce 2 200 64MB te 3 rzeczy chyba wystarczą? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:00. |