![]() |
Cytat:
QFNO prawda!! Wszystko jest w jak najlepszym porzadku... Mowicie ze PLUS jest do bani ... dlatego bo nie robi za duzo promocji za to ERA jak i IDEA robi strasznie duzo (i za to na tym traci m. in. przeze mnie i nie tylko) Tak wiec PLUS na prezydenta!!! PLUS Rulezzz..... |
Kiedyś miałem Idea-POP , ale się zgubiła:( :( :( :( :( :( :(
|
Cytat:
Mam Ere Tak-Tak i jestem zadowolony. Wazne ze jest zasieg. Idzie dzwonic?. Idzie. SMS`y wysylac?.Idzie. Ale nie mam nic do innych sieci kazdy wybiera co komu pasuje. pozdrawiam |
Moje zdanie jest takie:
- chcesz płacić mało - Idea - chcesz mieć najlepszy serwis/usługi/etc. - Era - a Plus? hm, pokręcone tam jest wszystko |
Ja mam SimPlusa od 2 lat...
Jakos sie go trzymam... :P |
Wszystko to jeden ch**. Idea = TPSA czyli komuna, monopol i w tym udziały rządu :(
Plus GSM może. Jestem abonentem Ery od 2000 roku, a rok temu dokupiłem drugi numer, ale niestety ostatnio nie jestem zadowolony, ponieważ od półtora miesiąca prubóję dostać Nokie 6310i w Erze za 99 zł i nigdzie ku*** nie ma. Słabo się starają. To tyle. |
Cytat:
specjalna promocja na Era 140 - place 50% abonamentu do tego wzialem taktowanie do 1 s |
Cytat:
|
Cytat:
tez mam co 1s a co do ERY... nie lubie tej firmy i chociaz dawaliby mi telefon za free to i tak bym nie przeszedl to ERY a do PLUSA to juz w ogole... |
Cytat:
|
Ogolnie ten temat moglby sie nigdy nie skonczyc bo kazdy bedzie chwalil co ma. Nie mowie tu o jakis glupich przekonaniach typu "wybieram ere/plusa/ide bo mam" tylko o tym ze "wybieram ere/plusa/ide bo sobie przemyslalem wszystkie za i przeciw ktore mnie interesowaly i dlatego wybralem taka czy taka siec". Wiec nie ma co przekonywac ze ta jest dobra bo daje xxx smsow czy minut bo to nie ma sensu. Proponuje przejrzec oferty i pogadac ze znajomymi w kwesti zasiegu na danym terenie i wybrac samemu taka jaka odpowiada najbardziej. Bo jak juz wyszlo to u mnie Idea ma super zasieg a na Mazurach niby nie, i moglibysmy tak przekomarzac sie do usranej smierci a i tak nic by z tego nie wyszlo.
Proponowalbym zebyscie pisali co was wkurza w waszych sieciach, to moze byc bardziej pomocne przy np zakupie niz kryptoreklama. Mnie w Idei to wkurza, ze czasami siec jest tak jakby przeciazona i nigdzie nie idzie sie dodzwonic. Wkurza mnie tez bramka Idei (chodzi mi o ten ich caly token). No i tez mnie wkurza bramka Ery bo ma 130 znakow i nie dzieli smsow. Pozdrawiam |
a ja nie mialem do tej pory, ale w koncu brat zmienili aparat i odziedziczylem :D
gdyby nie zmienil to dalej bym nie mial bo i po co. w telefonii komorkowej podobaja mi sie jedynie nowinki techniczne. chyba moglbym zmieniac aparaty co tydzien. lubie eksplorowac nowe gadzety, ale tylko eksplrowac. kiedy wystarczajaco dobrze zbadam odkladam na bok :D |
Cytat:
|
Cytat:
2 lata, jak skoncza mi sie minuty to cos kolo 30gr place a SMS`ow prawie ze nie wysylam (po co jak minuta rozmowy jest tansza od sms`a) !! A zasieg mam nawet w podziemiach ;p + ma najlepszy zasieg w Polsce!! Wiec co wy na to? :) PLUS+ Rulez... |
Cytat:
140 min w abonamecie i duzo SMSow :) taktowanie co 1 s place 80 zl abonamentu jak skoncza sie minuty to 1 min kosztuje 78 groszy brutto i co ty na to :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:23. |