![]() |
Cytat:
Prawie cały GNU/Linux i większość Unix jest tak nazywane (mniej więcej tak). |
Cytat:
|
buahahaha ja bym nie chcal uzywac np: nero 23... nie ***** nadawal nazwe a jakis programista, jak jestes taki cwany to sam napisz program podobny do nero i nazwij go sobie np: Syte Sorty 1..2..3...itd
osobiscie nie lubie programu NERO [/B][/QUOTE] Pomysle o tym. Po takiej odpowiedzi czuje sie jakbym w morde dostał...:buu: |
Cytat:
buahahaha ja bym nie chcal uzywac np: nero 23... nie ***** nadawal nazwe a jakis programista, jak jestes taki cwany to sam napisz program podobny do nero i nazwij go sobie np: Syte Sorty 1..2..3...itd osobiscie nie lubie programu NERO |
A propos Nero. Co za idiota nadał takie oznaczenia kolejnycgh wersji np. NERO X.X.XX.X przeciez w tym to sie mozna pogubić. Nie mogło by być NERO 1, a później Nero 2...itd.
|
Re: Nero 5
Cytat:
|
Cytat:
|
Re: Re: Nero 5
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam taką samą nagrywarkę.
Też dostałem NERO. Każda nowa wersja wchodzi bez problemu jako pełna. Widać to przy instalacji - pisze wtedy że jest to aktualizacja programu co oznacza że jest nadal full pełna. Jedynie przy ponownej instalacji całego systemu należy pamiętać zeby zaczynać od tej wersji dostarczonej z CD-RW. Pozdrawiam |
Mniemam, ze tak, ale z OEM-owymi wersjami rozne cuda sie dzieja.
Po prostu sprawdz, jak wejdzie to dobrze, a jak nie... no to nie. Bedziesz mial 5.x OEM. |
Cytat:
|
Nero 5
Mam Liteona 32123s i dostałem Nero 5 OEM do napędu czy jest możliwość jakiejś bezpłatnej aktualizacji tego pakietu do wersji 5.5 czy jakiejś nowszej???:buu:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:07. |