Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   undisclosed-recipients: (https://forum.cdrinfo.pl/f5/undisclosed-recipients-18425/)

Pabloz 14.03.2003 13:25

A ja w Bat'cie zrobilem sobie taki filtr - dziala na 100%:

- stworzylem w katalogu trash, katalog spam i tam sa kierowane wszystkie maile z adresow ktorych nie mam w ksiazce adresowej. Oczywiscie sa tam wykluczone wazniejsze domeny ktorych jestem 100% pewny a nie mam ich w ksiazce adresowej (np. domena mojej uczelni). Jak na razie przez 3 dni do katalogu odebrane trafily tylko te maile ktore powinny, cala reszta laduje w trash/spam.

Pozdrawiam

Pedros 14.03.2003 12:48

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
Q¼wa! co to sa "furo³y"?:chytry:
pewnie chodzi³o mu o "formu³y"

brzuszki 13.03.2003 22:00

Cytat:

przemas napisa***322;(a)
kurcze a ja g³upi takiego guzika nie mam. dlatego jakies foru³y tworzê.

Q¼wa! co to sa "furo³y"?:chytry:

darsoon 13.03.2003 21:53

smutne ale prawdziwe (na szczescie tylko czasami :-))

przemas 13.03.2003 16:01

¿eby tylko do 2013r :zeby:

Pedros 13.03.2003 15:54

Ilo¶æ za³±czników: 1
Cytat:

przemas napisa***322;(a)
kurcze a ja g³upi takiego guzika nie mam. dlatego jakies foru³y tworzê. a wystarczy³o tylko guzik odpowiedni zastosowaæ. btw te guziki to we wszystich pasmanteriach sprzedaj± czy one jakie¶ specjalne s± :zeby: i czy to ma znaczenie czy jest na 4 czy na 2 dziurki, a i do czego przyszyæ ten guzik :zeby:
powiem krótko - :chytry: ||

PS. A ja dosta³em ostatnio taki spam (za³±czam):

przemas 13.03.2003 15:00

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
a ja uzywam guzika del... :)
kurcze a ja g³upi takiego guzika nie mam. dlatego jakies foru³y tworzê. a wystarczy³o tylko guzik odpowiedni zastosowaæ. btw te guziki to we wszystich pasmanteriach sprzedaj± czy one jakie¶ specjalne s± :zeby: i czy to ma znaczenie czy jest na 4 czy na 2 dziurki, a i do czego przyszyæ ten guzik :zeby:

Pawel_k 13.03.2003 12:18

spam is ok :P jeli tylko ja go niedostaje ;p

przemas 13.03.2003 11:58

Cytat:

Ormianin napisa***322;(a)
Znajomi pozapisywali Ciebie na ciekawa spamerie... z Brazyli :)
tego nie sugerowa³em, ale mój mail tzn jego adres mi siê wydaje ¿e jest popularny, bo ile to ja ju¿ wiadomo¶ci dosta³em od ludzi, którzy mieli nadziejê ¿e pisz± maila do kogo innego.

Ormianin 13.03.2003 11:42

Cytat:

przemas napisa***322;(a)
pozostaje jeszcze jedna kwestia. w wiêkszo¶ci, ale nie we wszystkich tych mailach jest taka regu³ka "reklama rozes³ana zgodnie z regulaminem portalu XXX" w takim przypadku coi ja mogê ?? jedynie zmieniæ skrzynkê. bo nawet zrobi³em regu³ê, która kasowa³a by wiadomo¶ci z tak± tre¶ci±. jak na razie wszystko na marne.

natomiast te maile które tej regu³ki nie maj± s± g³ównie z zagranicy. i co ciekawe wiêkszo¶æ z nich jest z brazylii. ale tylko na jedno konto, którego adres podajê wy³±cznie znajomym. w grê nie wchodzi podanie tego maila na jakiej¶ sex stronie, przynajmniej nie przez mnie.

Znajomi pozapisywali Ciebie na ciekawa spamerie... z Brazyli :)

przemas 13.03.2003 11:40

pozostaje jeszcze jedna kwestia. w wiêkszo¶ci, ale nie we wszystkich tych mailach jest taka regu³ka "reklama rozes³ana zgodnie z regulaminem portalu XXX" w takim przypadku coi ja mogê ?? jedynie zmieniæ skrzynkê. bo nawet zrobi³em regu³ê, która kasowa³a by wiadomo¶ci z tak± tre¶ci±. jak na razie wszystko na marne.

natomiast te maile które tej regu³ki nie maj± s± g³ównie z zagranicy. i co ciekawe wiêkszo¶æ z nich jest z brazylii. ale tylko na jedno konto, którego adres podajê wy³±cznie znajomym. w grê nie wchodzi podanie tego maila na jakiej¶ sex stronie, przynajmniej nie przez mnie.

-Sid-The-Rat=> 13.03.2003 11:39

a ja uzywam guzika del... szybko to idzie - a spam czasem bywa zabawny - nie mowie o reklamach - dlatego dbam o to zeby przychodzilo go do mnie jak najwiecej :)

Ormianin 13.03.2003 11:32

Re: undisclosed-recipients:

Cytat:

przemas napisa***322;(a)
To: undisclosed-recipients: ; - Bo¿e jak ja nie cierpie dostawaæ spamu. próbowa³em temu przeciwdzia³aæ konfiguruj±c odpowiednio The Bat! i Eudorê, ale wci±¿ te maile s± widoczne. filtracjê mam ustawion± na takiego w³a¶nie nadawcê undisclosed-recipients ale to nie pomaga. czy kto¶ wie jak tego sie pozbyæ. co zrobiæ ¿eby te maile by³y niewidoczne dla mnie ??
jest teraz ustwa co to reguluje spam... wiec mozesz po prostu wytoczyc sprawe, jesli masz kase na prawnikow :)

przemas 13.03.2003 11:17

undisclosed-recipients:

To: undisclosed-recipients: ; - Bo¿e jak ja nie cierpie dostawaæ spamu. próbowa³em temu przeciwdzia³aæ konfiguruj±c odpowiednio The Bat! i Eudorê, ale wci±¿ te maile s± widoczne. filtracjê mam ustawion± na takiego w³a¶nie nadawcê undisclosed-recipients ale to nie pomaga. czy kto¶ wie jak tego sie pozbyæ. co zrobiæ ¿eby te maile by³y niewidoczne dla mnie ??

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:28.