![]() |
Czy ktoś zna stronę www, gdzie można znaleźć właścicela auta po wpisaniu numeru rej.
Tak jak w pytaniu...czy jest jakaś taka strona??
|
ja się nie spotkałem z takim czymś. wydaje mi się że to może byc nawet niezgodne z prawem. a skąd wziąłeś pomysł an taką stronę, ktoś Ci o tym mówił ??
|
Cytat:
|
LOL Mysle że takie coś nie istnieje!
Jednak jakby sie pojawiło to by to władza szybko usunęła;)! |
Re: Czy ktoś zna stronę www, gdzie można znaleźć właścicela auta po wpisaniu numeru r
Cytat:
a i niezapomnij powiedziec milemu panu w sluchawce gdzie mieszkasz zeby karetka dlugo niebladzila :D ^_^ :D |
Re: Re: Czy ktoś zna stronę www, gdzie można znaleźć właścicela auta po wpisaniu numeru r
Cytat:
|
Re: Re: Re: Czy ktoś zna stronę www, gdzie można znaleźć właścicela auta po wpisaniu
Cytat:
|
Re: Re: Czy ktoś zna stronę www, gdzie można znaleźć właścicela auta po wpisaniu numeru r
Cytat:
ktos powie, ze sie czepiam, inny ze krytykuje, a ja po prostu usmialem sie z tego slowa :D |
Re: Re: Re: Czy ktoś zna stronę www, gdzie można znaleźć właścicela auta po wpisaniu
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: Czy ktoś zna stronę www, gdzie można znaleźć właścicela auta po wpisaniu
Cytat:
|
Re: Czy ktoś zna stronę www, gdzie można znaleźć właścicela auta po wpisaniu numeru rej.
Cytat:
"jestem zbierem widze ladna bryczke na ulicy i chce ja zwedzic ale na miescie nie ma okazi - spisuje numery, sprawdzam w necie i kradne z pod domu wlasciciela" poza tym np firmy ktore kasuja za parkowanie w miescie np w katowicach nie moge sprawdzic na podstawie numeru auta ktor jest wlascicielem tego auta a wiec nie moga ci dac mandatu PS oczywiscie potrzebne dane da sie zdobyc ale to wymaga uzycia socjotechniki ... |
Re: Re: Re: Re: Re: Czy ktoś zna stronę www, gdzie można znaleźć właścicela auta po w
Cytat:
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Czy ktoś zna stronę www, gdzie można znaleźć właścicela auta po w
Cytat:
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Czy ktoś zna stronę www, gdzie można znaleźć właścicela a
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Czy ktoś zna stronę www, gdzie można znaleźć właścicela a
Cytat:
poza tym chyba ortografie, a nie gramatyke :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:40. |