Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Czy ktoś zna stronę www, gdzie można znaleźć właścicela auta po wpisaniu numeru rej. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/czy-ktos-zna-strone-www-gdzie-mozna-znalezc-wlascicela-auta-po-wpisaniu-numeru-rej-18437/)

camfo 13.03.2003 14:24

Czy ktoś zna stronę www, gdzie można znaleźć właścicela auta po wpisaniu numeru rej.

Tak jak w pytaniu...czy jest jakaś taka strona??

przemas 13.03.2003 14:30

ja się nie spotkałem z takim czymś. wydaje mi się że to może byc nawet niezgodne z prawem. a skąd wziąłeś pomysł an taką stronę, ktoś Ci o tym mówił ??

camfo 13.03.2003 15:00

Cytat:

przemas napisa***322;(a)
ja się nie spotkałem z takim czymś. wydaje mi się że to może byc nawet niezgodne z prawem. a skąd wziąłeś pomysł an taką stronę, ktoś Ci o tym mówił ??
Nie...po prostu chciałem się dowiedzieć...takie coś by się mogło kiedyś przydać w różnych sytuacjach...

tomgoo 13.03.2003 15:28

LOL Mysle że takie coś nie istnieje!
Jednak jakby sie pojawiło to by to władza szybko usunęła;)!

Pawel_k 13.03.2003 16:32

Re: Czy ktoś zna stronę www, gdzie można znaleźć właścicela auta po wpisaniu numeru r

Cytat:

camfo napisa***322;(a)
stronki niema ale jest jedna infolinia - nr tel: 997 :jezyk:
a i niezapomnij powiedziec milemu panu w sluchawce gdzie mieszkasz zeby karetka dlugo niebladzila :D ^_^ :D

camfo 13.03.2003 21:48

Re: Re: Czy ktoś zna stronę www, gdzie można znaleźć właścicela auta po wpisaniu numeru r

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)
a i niezapomnij powiedziec milemu panowi w sluchawce gdzie mieszkasz zeby karetka dlugo niebladzila :D ^_^ :D

Cóż...zawsze jest tak, że ktoś się nie zgadza z czyjąś wypowiedzią lub pytaniem ewentualnie uważa je za głupie...

Pawel_k 13.03.2003 21:53

Re: Re: Re: Czy ktoś zna stronę www, gdzie można znaleźć właścicela auta po wpisaniu

Cytat:

camfo napisa***322;(a)
Cóż...zawsze jest tak, że ktoś się nie zgadza z czyjąś wypowiedzią lub pytaniem ewentualnie uważa je za głupie...
nie ma glupich odpowiedzi sa tylko glupie pytania :D

Remix 13.03.2003 21:54

Re: Re: Czy ktoś zna stronę www, gdzie można znaleźć właścicela auta po wpisaniu numeru r

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)
a i niezapomnij powiedziec milemu panowi w sluchawce gdzie mieszkasz zeby karetka dlugo niebladzila :D ^_^ :D
Witam!

ktos powie, ze sie czepiam, inny ze krytykuje, a ja po prostu usmialem sie z tego slowa :D

Pawel_k 13.03.2003 21:59

Re: Re: Re: Czy ktoś zna stronę www, gdzie można znaleźć właścicela auta po wpisaniu

Cytat:

remix napisa***322;(a)
Witam!

ktos powie, ze sie czepiam, inny ze krytykuje, a ja po prostu usmialem sie z tego slowa :D

dobra zmienie to :jezyk:

camfo 15.03.2003 09:50

Re: Re: Re: Re: Czy ktoś zna stronę www, gdzie można znaleźć właścicela auta po wpisaniu

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)
nie ma glupich odpowiedzi sa tylko glupie pytania :D
A może nie ma głupich pytań, a są tylko głupie odpowiedzi:D

BD 15.03.2003 11:06

Re: Czy ktoś zna stronę www, gdzie można znaleźć właścicela auta po wpisaniu numeru rej.

Cytat:

camfo napisa***322;(a)
nie ma takiej strony to niezgodne z ustawa o ochronie danych osobowych poza tym chyba niebezpieczne bo np:

"jestem zbierem widze ladna bryczke na ulicy i chce ja zwedzic ale na miescie nie ma okazi - spisuje numery, sprawdzam w necie i kradne z pod domu wlasciciela"

poza tym np firmy ktore kasuja za parkowanie w miescie np w katowicach nie moge sprawdzic na podstawie numeru auta ktor jest wlascicielem tego auta a wiec nie moga ci dac mandatu

PS
oczywiscie potrzebne dane da sie zdobyc ale to wymaga uzycia socjotechniki ...

Pawel_k 15.03.2003 12:19

Re: Re: Re: Re: Re: Czy ktoś zna stronę www, gdzie można znaleźć właścicela auta po w

Cytat:

camfo napisa***322;(a)
A może nie ma głupich pytań, a są tylko głupie odpowiedzi:D
a wszyscy i tak wyladujemy w zupie :P
Cytat:

BD napisa***322;(a)
(...)
PS
oczywiscie potrzebne dane da sie zdobyc ale to wymaga uzycia socjotechniki ...

czyzby lektura pewnej_niedawno_wydanej_ksiazki przynosila juz efekty ;p

Y@nkee_PL 15.03.2003 19:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Czy ktoś zna stronę www, gdzie można znaleźć właścicela auta po w

Cytat:

czyzby lektura pewnej_niedawno_wydanej_ksiarzki przynosila juz efekty ;p
Cytat:

remix napisa***322;(a)
Witam!

:P :P

Pawel_k 15.03.2003 19:50

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Czy ktoś zna stronę www, gdzie można znaleźć właścicela a

Cytat:

Y@nkee_PL napisa***322;(a)
:P :P
odczepcie sie ;p przecierz niebede przepuszczal kazdego posta przez worda zeby mi gramatyke sprawdzal :cisza: :cisza:

andrzejj9 15.03.2003 23:23

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Czy ktoś zna stronę www, gdzie można znaleźć właścicela a

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)
odczepcie sie ;p przecierz niebede przepuszczal kazdego posta przez worda zeby mi gramatyke sprawdzal :cisza: :cisza:
no niby tak, ale ksiazke przez "rz", przeciez to razi w oczy na kilometr ;)

poza tym chyba ortografie, a nie gramatyke :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:40.