![]() |
System operacyjny
:cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza:
A tu taka ankieta na temat systemu operacyjnego. Wybieracie taki jaki macie... Możecie wpisywać swoje uwagi na temat interesującego was systemu. |
Re: System operacyjny
Ja mam Windowsa XP Professional :P
|
była już taka ankieta, wiem wiem czasy sie zmieniają ...
|
Wszystkie Windowsy wymienione, moze by tak dystrybucje Linuxa wymienic...
|
Cytat:
|
po pierwsze primo Sid chyba coś wspominał o wywalaniu takich ankiet :)
po drugie jeśli tego nie wywali to mógłby edytować ankiete i dodać dystrybucje Linuxa Mandrake, Red Hat nieznam sie na tym... wiec Ci którzy mają zamiar głosować na któregoś z Linuxów niech poczekają aż KTOŚ doda... różne dystrybucje :) P.S. jak okienek nie starczyło to inna sprawa |
No to moze tak:
*Windows *Linux *BeOS *Inny A co do tworzenia takich ankiet, to ja juz bym sie bal... :smutny: |
Cytat:
|
winszajs xp rulez :)
|
Cytat:
|
Cytat:
choc jakbym zmienil numerek to zapewne sp by sie mogl zainstalowac ;p ale nie lepiej nie slyszalem ze Winshit z Szajspakiem chodzi gorzej niz bez :blee: |
Cytat:
|
Win XP bez żadnych SP1 ...:cisza:
................................;) |
Cytat:
|
moge tylko dodawac pozycje do ankiety - po dwie na raz - do oporu chyba - ale taka ankieta naprawde juz byla...
a z linuksami to jest tak ze wszyscy o nich gadaja, 'kazdy uzywa' a przy testach popularnosci systemu linuksy (w sumie) maja 0.3% (czyli w poblizu bledu statystycznego... (dane sa wiarygodne bo opieraja sie na danych podawanych przez przegladarki (linuksowe tez to robia) i na informacjach zawartych w naglowkach pakietow sieciowych) wiec sensu nie widze w dodawaniu tych pozycji |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:12. |