![]() |
Pomocy - divx !!
Ilość załączników: 1
Witam
Dorwałem od kumpla film "złap mnie jeśli potrafisz" ! No i chciałem sobie obejrzec :) a tu .. DUPA :) o takie coś wyskakuje ! w innych playerach to samo, z innymi filmami to samo !! Codeki ? wątpie ... na wszelki wypadek zainstalowałem jeszcze FFDSHOW i nic, potem jeszcze DivX 5 i dalej nic !! ale to nie wina kodekow bo zaden film nie chodzi ? pomocy ?? PILNE !! |
zapomniałem dodac :
dźwiek jest, film idzie... BRAK OBRAZU ..tylko te białe krechy (speedy :) ) |
kłopot jest chyba tylko z *.avi
bo teledysk w *.mpeg ruszył :) |
Hmm, po pierwsze to czy nie mogles pisac tego w jednym poscie? ;), nie zebym sie czepial..., a co do tematu to chyba to jest Xvid'em spakowane? ;)
pozdro ;) |
Cytat:
sorry Smartek ale pisałem to pod wpływem emocji !! bo niemam czasu i chcem obejrzec jak najszybciej FILM ! FFDSHOW obsługuje Xvid. a tu już niechodzi nawet o Xvid starsze filmy też nie działają !! :) |
odinstalowałem wszystkie codeki
zainstalowałem tylko NIMO CODEC PACK no i teraz wyskakuje coś takiego : |
Cytat:
|
ciagne 08.03.2003 zobaczymy czy coś da...
a ten plik mmswitch.ax niemam go wogóle na drugim KOMPIE! w tym samym systemie WinMe ! |
zainstalowanie Xvida nic nie dało !
co to jest ten MMSWITCH.AX na drugim kompie tego niema i wszystko pieknie śmiga ... !! HELP ME ! teraz już *.mpeg nawet nie działa !! wyskakuje ten bład .. |
no dobra pisze poraz 8 i ostatni !!
jesli kogoś to interesuje to WY***A*EM plik mmswitch.ax i wszystko smiga :) dzieki Smartek i Wojtas za zainteresowanie :P |
moze pomoze.
wrzuc do katalogu SYSTEM32 (dla XP) |
w katalogu systemowym 98 nie ma takiego pliku, jest tylko pod XP.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:48. |