![]() |
Jaki program do odtwarzania DVD?
Witam.
To pierwszy moj post na tym forum - witam wszystkich serdecznie. Od pewnego czasu nosze sie z zakupem Asusa E-616, lub Toshiby M1712. Z tego co zdazylem sie zorientowac, to chyba dobry wybor (nie jestem jeszcze zdecydowany na zaden z nich - ktory z tych dwoch radzicie?), ale nie w tym rzecz. Chodzi mi o wybor odpowiedniego playera. W komplecie z plyta glowna, dostalem plytke z MSI DVD 5.1CH, control panel ATI ma wbudowany swoj player, a razem z napedem, dostane pewnie jeszcze inny :) . Ktorego z nich zainstalowac, czy ma to wieksze znaczenie? Oczywiscie, jesli macie inne propozycje, to chetnie poczytam :) Wiem, ze palyerow jak mrowkow ;) wiec czy wybrac sobie jakiegokolwiek, czy zainstalowac np. playera dostarczonego ze sterownikami grafy? Moj sprzet to MSI KT3 Ultra2, Athlon XP 1600+, 256MB DDR, XPower Radeon 7500 Pozdrawiam Eskimos |
Witam!
Moje doświadczenie wskazuje, że najlepsze odtwarzacze programowe to PowerDVD i WinDVD. Sam używam PowerDVD 4. Inne też będą dobre, musisz sam spróbować, poinstalowć na próbę, a potem te, które nie przypadną Ci do gustu odinstalowć. Większość używa chyba PowerDVD. |
Polecam Power DVD.
|
U mnie powerdvd 3.0 rewelacyjnie sie spisywal. XP niestety gral bez dzwieku na dwoch roznych kompach w98 (moze przypadek). Teraz uzywam windvd - jest wyraznie wolniejszy, ale obsluguje mi 100HZ
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:12. |