Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Co bylo pierwsze... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/co-bylo-pierwsze-18454/)

echoo 24.04.2003 03:06

LCD rules !!!

mapsajm 24.04.2003 03:02

Cytat:

Sayuri napisa***322;(a)
[...]
Lepiej ograniczcie sobie Panowie forumowicze, w tym przede wszystkim TY Maps ( i Brzuszki rowniez) czestosc przebywania przed komputerem. Promieniowanie niszczy strukture wlosa, a o potencji nawet nie wspomne ;)

ja dbam o siebie - mam lcd!!! mojej potencji nic nie grozi:chytry:

Sayuri 24.04.2003 02:41

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
wydepilowanych mężczyzn wymyśliły głupie kobiety, których nie było stać na wymarzonych mężczyzn (bogate owłosienie świadczy o większej potencji - nie, Brzuszku) i powiedziały sobie, że jeżeli one muszą mieć nieowłosionych (gorszych;)), to wmówią sobie, iż taki jest właśnie ich ideał męskości!!! Cha!!!

Och, jak mnie cieszy fakt, ze nie przynaleze do grupy glupich kobiet :jupi: w Twojej klasyfikacji ;)
Wydepilowanych niekoniecznie stworzyly glupie kobiety, moze to oni sami wyznaczyli sobie takie trendy mody... a wiec sami maja tyle w glowie ile wlosow na wydepilowanym ciele.
Moj wymarzony mezczyzna-absolutnie nie wydepilowany!!! ^_^
Lepiej ograniczcie sobie Panowie forumowicze, w tym przede wszystkim TY Maps ( i Brzuszki rowniez) czestosc przebywania przed komputerem. Promieniowanie niszczy strukture wlosa, a o potencji nawet nie wspomne ;)

Zelea 24.04.2003 02:34

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
jest taki film - "dlaczego pragnę kobiety", czy jakoś tak... albo - "czego pragną kobiety". jeszcze nie wiedziałem. jak obejrzę, odpowiem na twoje pytanie;)
a ja ten film ogladalem kilka razy nawet mam go na DVD :P hehe
mnie sie podoba ;p

mapsajm 24.04.2003 02:28

wydepilowanych mężczyzn wymyśliły głupie kobiety, których nie było stać na wymarzonych mężczyzn (bogate owłosienie świadczy o większej potencji - nie, Brzuszku) i powiedziały sobie, że jeżeli one muszą mieć nieowłosionych (gorszych;)), to wmówią sobie, iż taki jest właśnie ich ideał męskości!!! Cha!!!

Sayuri 24.04.2003 02:19

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
na czym on stosował ten wosk?

Na pewno nie na tym, o czym sobie pomyslales na samym poczatku (chyba...)ale zeby bylo jasno: Gibson bawil sie woskiem w tradycyjny sposob: nozki (ach jakze zgrabne i umiesnione...) i raczki.
Nie jestem pewna czy nie wyszedl poza kanony i nie wydepilowal sobie klaty
???
Scena nnalezy do najzabawniejszych w calym filmie i az palce wyrywaja mi sie, zeby ja opisac, ale nie zrobie ci tego.

Mnie natomiast obil sie o uszy tytul "czego pragna mezczyzni", ale widze, ze z takim towarzystwem tu na forum, obejde sie bez ogladania tej komedyjki ;)

mapsajm 24.04.2003 02:19

a czy Kopernik też stosował wosk?

echoo 24.04.2003 02:14

A tak wracając do tematu to na początku była ziemia a później zaczęło krążyć wokół niej słońce, dopóki nie przyszedł Kopernik i tego nie odwrócił. Ech Polacy to potrafią nawet w kosmosie namieszać :D ^_^ :D ^_^

mapsajm 24.04.2003 02:04

Cytat:

Sayuri napisa***322;(a)
Uwazaj, abys nie zobaczyl tam swojej historii zycia ;)
Na marginesie Mel Gibson w roli faceta stosujacego wosk depilujacy moze nie przypasc ci do gustu...
Mimo wszystko nastaw sie na mile wrazenia estetyczne. Bardzo polecam :spoko:

na czym on stosował ten wosk?

Sayuri 24.04.2003 02:01

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
jest taki film - "czego pragnę kobiety". jeszcze nie wiedziałem. jak obejrzę, odpowiem na twoje pytanie;)

Uwazaj, abys nie zobaczyl tam swojej historii zycia ;)
Na marginesie Mel Gibson w roli faceta stosujacego wosk depilujacy moze nie przypasc ci do gustu...
Mimo wszystko nastaw sie na mile wrazenia estetyczne. Bardzo polecam :spoko:

Sayuri 24.04.2003 01:57

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
tak, wiem. ja poprostu działam na ciebie w ten wybitny sposób w jaki bratek działa na zachłanne pszczółki...

Dzialasz chyba prawidlowo, czy wibitnie-nie jestem przekonana. Najwazniejsze, ze nie dzialasz jak rosiczka na zachlanne pszczolki...

mapsajm 24.04.2003 01:57

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
hehe masz dusze romantyka czy mi sie wydaje czy tez poprostu wiesz co pragna uslyszec kobietki ;p hehe
jest taki film - "dlaczego pragnę kobiety", czy jakoś tak... albo - "czego pragną kobiety". jeszcze nie wiedziałem. jak obejrzę, odpowiem na twoje pytanie;)

Zelea 24.04.2003 01:52

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
tak, wiem. ja poprostu działam na ciebie w ten wybitny sposób w jaki bratek działa na zachłanne pszczółki...
hehe masz dusze romantyka czy mi sie wydaje czy tez poprostu wiesz co pragna uslyszec kobietki ;p hehe

mapsajm 24.04.2003 01:49

Cytat:

Sayuri napisa***322;(a)
Igrasz z moja wyobraznia Kochanie i dlatego nie moge sie skupic na wystukiwaniu literek na klawiaturce...Ach, nie chce myslec nawet, jak wyobraznia szalalaby, gdybys szeptal mi powoli te wszystkie rzeczy prosto do ucha...

Sayuri 24.04.2003 01:44

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
nie rozumiem, co ma oznaczać to ";)". chyba się pomyliłaś - pownno być ":)". mam rację?

Igrasz z moja wyobraznia Kochanie i dlatego nie moge sie skupic na wystukiwaniu literek na klawiaturce...Ach, nie chce myslec nawet, jak wyobraznia szalalaby, gdybys szeptal mi powoli te wszystkie rzeczy prosto do ucha...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:45.