![]() |
zobaczcie....
wejdźcie tutaj !!! To nie doprowadza do zawieszenia się kompa ale do szału! Chociaż ja nie wiem o co w tym chodzi!
UWAGA! - TEN LINK MOZE DOPROWADZIC DO ZAWIESZENIA i/lub USZKODZENIA systemu... KLIKAJ NA WLASNA ODPOWIEDZIALNOSC /sid PROSZĘ O SKASOWNIE TEGO TEMATU!!!!!!! |
wrrrrr.... (( ;)
|
Zawiesilo mi komputer. Pomogl dopiero twardy reset.
Raczej malo zabawne. (dla mnie) |
Cytat:
|
hahahahahahaa
|
Polecam Ci, wejdź =>TU<=
|
kizio to niebyło wcale takie zabawne...(dobrze że mam xp-ka to jakoś odwiesiłem)
link misiek7 bardziej mi się podobał hahaha i można go bezproblemowo odwiesić !!! następnym razem bez takiego bydła PLEASE??!! :cisza: :cisza: ^_^ |
Można się lekko wkurzyć!!!:boks: :boks: :boks: :boks: (( (( ((
|
kizio, to jest dobra rada starego uzera, usuń ten topic zanim ktoś przez ciebie będzie musiał stawiać system na nowo (( :boks: (( :boks:
|
Cytat:
|
Cytat:
Więc o co chodzi?? Pozdrowienia |
U mnie tez sie nic nie zawiesilo tylko pelno mordek zobaczylem :)
|
ja zmieniłem ten link!!!!! Tam już nie ma tego co zawieszało kompa!!!
|
Oho, widze ze nie masz co robic kizio, jak bedzie potrzeba to dam lepszego linka. Klikasz i w tym czasie dysk ci szyfruje, jak robisz reset to dysk do wymiany, trzeba czekac az zaszyfruje do konca, pozniej w necie trzeba znalezc odtrodke, no i format dysku na nowo. Takie rzeczy nie powinny sie pojawiac w necie. Ale coz, idioci znajduja sie.
|
Cytat:
W kazdym razie Kizio mi podpadl (co prawda nie musialem tam wchodzic) bo Mul zgubil 7 plikow. I nie chce ich odnalesc. Ps;dzis na kolacje, zjem wielka, tlusta rybe (( I nawet nie probuj mnie straszyc oscmi:boks: Ps2: a Pingwinus dostanie w nos:) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:45. |