![]() |
Przechwytywanie tymczasowego AVI-ka przez TMPEG
Witam
Mam problem z przechwyceniem pliku avi przez program TMPEG. Plik avi jest plikiem wynikiowym który udało mi się stworzyc po przeczytaniu procedury wręderowywania napisów w AVI w/g prcedury umieszczonej w dziale Video strony CDR Info. Chodzi o opis "Napisy w VCD". Programem do wręderowania tych napisów jest Virtual Dub i napisy przekonwertowane w SubTitleTool Zrobiłem wszystko o czym mówił autor ale po wystartowaniu "Start frameserver" i utworzeniu pliku audiovideo.avi plik ten nie chce zostać zassany przez TMPEG.( O ile zrozumiełem tą procedurę ). Pojawia się komunikat że nie może otworzyć pliku lub plik nie jest saupportowany.(( Dodam że liczniki po wystartowaniu Frameservera maja wartści zerowe. Powinny zastartowac w chwili uruchomienia TMPEG ... mam rację ??? W podglądzie w Virtual Dubie wszystko jest cacy tylko ten p... TMPEG Niechce zadziałać Jest coś o czym nie wiem Zdesperowany (( |
A zainstalowales Handlera z AuxSetup w virtualdubie?
To powinno pomoc. |
Tak wszystko jest ok
Wreszcie znalazłem . Upgrade Virtual daba z wer 1.4.10 do 1.4.13 usunoł wszystkie problemy Pozdro :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:49. |