![]() |
Cytat:
|
W OEM-ie powinny być (teoretycznie) śrubki i kable. Ale droga od producenta do odbiorcy ostatecznego jest długa i pełna niespodzianek ;p , więc pewnie komuś się przydały :).
|
Cytat:
|
Cytat:
tylko ze przez ten zakup to zabraklo mi juz wolnych portow usb :P |
Cytat:
A w Hp5550 faktycznie kabal USB nie daja (ale nie przasadzajmy - kosztuje 5 - 7 zlotych, wiec przy wydaniu ponad pieciu stow na drukarke, mozna dolozyc te straszna sume - chociaz z drugiej strony moglby to juz dla wygody zrobic producent) - wiec to, bo wczoraj sobie kupilem :jupi: Musze przyznac, ze naprawde fajny sprzet :spoko: |
thx all:)
|
Wkręty M-3
TYLKO KRÓTKIE !!!. (Możesz dla testów nie przykręcać na początek). Drugi kabel to do podłączenia muzyki do karty muzycznej. IDE - tak jak pisali wyżej. A profilaktycznie NERO opis: www.cdrinfo.pl/cdr/soft/nero/nerobur.php3 |
Podlacz do tasmy CDroomu, jako master. CDroom jako slave.
Srubki- 4 srubki z gwintem metrycznym, drobnozwojowym chyba w domu znajdziesz. |
pewnie OEM. Przewod to groszowe sprawy wiec sie nie martw.
Zreszta mozesz podlaczyc do tego na ktorym masz cdroma |
Cytat:
|
nie było w pudełku- tylko w folii. Jakaś różnica?
|
zrobili ci starszego w konia :( jak to byl box to srobki i kabelki powinny byc w srodku, chyba ze na pudelku jest napisane inaczej (jest tak np przy drukarce HP5550 gdzie kabelek USB trzeba sobie samemu kupic :( dobrze ze chociarzs tusze gratis daja :P)
|
ekhem... głupie pytanie... chyba
Po pierwsze - zaznaczam, że narazie nie mam pojęcia o nagrywarach.
Właśnie ojciec przywiózł mi nagrywarke LG 48x 24x 48x w folii tylko z płytką z Nero i instrukcją. W instrukcji piszą, że w zestawie powinny być jakieś 2 przewody i 4 wkręty, a facet w sklepie powiedział staremu, że wszystko co potrzeba do montażu jest w komputerze..... zrobił go w konia??? Ile kosztuje ten przewód E-IDE i audio oraz te wkręty? Z góry dzięki za pomoc:) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:58. |