![]() |
Project IGI 2 - problem
jak w temacie.Gram w gre. Pare minut i wyjazd do pulpitu! Co jest grane? Ktos ma takie objawy?
pozdrawiam |
dziwne
ja mam tą grę nie chodzi za dobrze ale nie wywala "do pulpitu" może cośw tle przeszkadza ??? |
wszystko wylaczone!
|
może zły ulepszacz masz ?
|
Witam !
Czy masz najnowsze driversy do karty graficznej ? |
Skąd sciągaliście najnowszego IGI 2: Cover Strike ?
|
Pozwolcie ze podepne pytanko....
Ja rowniez gram w ta gierke, jestem w 7 misji i dopiero tam mi wywala do pulpitu... Macie jakies rozwiazanie?? MacGyver - ja tam nie sciagalem, jakos do mnie trafilo sam nie pamietam jak i skad ;p |
A ja mam za to taki problem, że nie mam Project IGI 2 :buu: :buu: :buu:
Czy ktoś z Wrocławia ją ma do sprzedania albo do pożyczenia;) Byłbym wdzięczny. Oczywiście w rozsądnej cenie.:) |
Cytat:
A ulepszacz +++LeWaP+++ prosilbym na maila.Dzieki! pozdrawiam Pawel |
a ja IGI2 bede miec dopiero w poniedzialek :buu: :buu:
ale wazne ze bede miec :) |
Kurde ja jeszcze nie mam - ale to kwestia czsu ;)
Ale czekam na wydanie Rainbow Six 3: Raven Shield |
Cytat:
|
nowy ulepszacz nie pomogl, a nawet pogorszyl. Teraz mi w menu wylazi!!(( (( !!!!!!Moze jakas lata pod XP!Ale to za mloda gra zeby byly laty!:'(
|
Witam !
Na oficjalnej stronie gry http://www.codemasters.com/support/displaysupport.php jeszcze nic nie ma. ------------------------ ERRATA Zobaczcie co wyczesałem na tej stronie ! IGI2: Covert Strike Problem: The game crashes to desktop during the Ambush mission (Mission 5 with the APC) or mission 7 (Border Crossing - also with an APC). Solution: This problem seems to be restricted to Soundblaster Live cards with the latest drivers. To solve this problem, from the game's main menu select 'configuration' - 'Sound' and change the 3D sound provider to 'Miles Fast 2D Positional Audio'. Problem: The game crashes randomly. Solution: We have found that in the BIOS, if the Graphics Aperture Size is set incorrectly, then problems may occur. You need to ensure that it has been set to no more than 64Mb To check what yours is set to, restart the computer and enter the Setup. In the BIOS, ensure that the Graphics Aperture Size is set correctly. |
@laser:
1.Tak mam 2.mam ustawione 64 (( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:02. |