Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   EDHTML????? Jest coś takiego????? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/edhtml-jest-cos-takiego-18530/)

Smartek 11.08.2003 14:13

@lopus masz rajce, ale po co sie meczyc i robic ladne stronke o grze, jak mozna porosta trzasnac w notatniku? :)...
pozdro ;)

lopus 11.08.2003 13:41

Nie siedze w htmlu,ale patrząc na kod zródłowy to pisanie w notatniku to albo dobrowolny masochizm, albo mistrzostwo w swoim fachu.Po co sie meczyc skoro są narzedzia wcale nie lamerskie-liczy sie wynik pracy!!!

pali 11.08.2003 13:13

temat przeterminowy absorb :)

ale nie czytałem

co Wy tak tak jedziecie na Smartka? co to za problem napisać stronę w notatniku? no problem = pisze się i tyle!

nie twierdzę, że notatnik jest dobry do html, ale można go użyć i czasami lepsze strony powstają, bo uzywanie prostych (nie: prostackich)narzedzi zmusza do dyscypliny

absorb 11.08.2003 07:25

Cytat:

TOMMYx napisa***322;(a)
jasne... a świstak siedzi i zawija je w te sreberka...
Świstak TYLKO siedzi... [sreberka były kradzione]

kizio 16.03.2003 09:58

Program jest super! Lecz jak znajde jakiegoś rodzynka do pajączka 5.0 NxG to napewno będę korzystał z pajączka! Ale z EDHTML też!

TOMMYx 16.03.2003 03:23

Cytat:

Smartek napisa***322;(a)
@Remix, mylisz sie... ja wsyzstkie stronki tworzylem w notepadzie, np. stronke o Operation Flashpoint, ktora byla w ramkach, powstala calkiem w notatniku...
nigdy nie mow hop poki nie przeskoczysz... ;((
pozdro ;)

jasne... a świstak siedzi i zawija je w te sreberka...

\||/aster 16.03.2003 02:51

Cytat:

Smartek napisa***322;(a)
@Remix, mylisz sie... ja wsyzstkie stronki tworzylem w notepadzie, np. stronke o Operation Flashpoint, ktora byla w ramkach, powstala calkiem w notatniku...
pozdro ;)

BULSZIT ^_^

GOLOMB 16.03.2003 02:16

Cytat:

Smartek napisa***322;(a)
pozdro ;)

kit jak sie patrzy.

/||\aster 15.03.2003 19:10

Cytat:

remix napisa***322;(a)
Witam!

hahahah Smartek smiesza mnie takie wypowiedzi jak Twoja... watpie zebys potrafil zrobic strone od poczatku do konca uzywajac tylko notatnika! zazwyczaj ci, ktorzy mowia ze do html'a uzywaja tylko notatnika sa lamami i nic wiecej.

Swieta prawda...

Smartek 15.03.2003 18:34

pozdro ;)

Remix 15.03.2003 18:17

Witam!

hahahah Smartek smiesza mnie takie wypowiedzi jak Twoja... watpie zebys potrafil zrobic strone od poczatku do konca uzywajac tylko notatnika! zazwyczaj ci, ktorzy mowia ze do html'a uzywaja tylko notatnika sa lamami i nic wiecej.

nie twierdze, ze jestes lama ale jestem przekonany, ze nie zrobisz strony uzywajac tylko notatnika

Smartek 15.03.2003 16:28

Ja tam wole standardy czyli zwyklego notatnika :D
pozdro ;)

Victorek 15.03.2003 16:15

Oczywiście, że jest. Bardzo dobry edytor html'a.

Kolorowanie składni (HTML, WML, JS, PHP, PERL, itd.)
Możliwa praca w trybie WYSIWYG
Wsparcie dla xHTML i XML
Analiza JavaScript i PHP
Interpretacja i analiza PHP i PERL
Inspektor TAGów
Wbudowane narzędzia: Gacopysz i EdGaleria
Współpracuje z kompilatorami umożliwiając programowanie w Pascalu, C++, czy innych językach
Sprawdzanie pisowni (polski, angielski)
Możliwość tworzenia własnych pluginów
Wspomaganie styli (+efekty specjalne)
Konwertowanie polskich znaków (10 systemów kodowania znaków)
Administracja MySQL
Kompresja HTML'a
Szybki podgląd
Wiele innych...

PS. No i jest FREEWARE. Polecam :)

http://binboy.org/bs/index.php?show=edhtml.htm

kizio 15.03.2003 11:02

ja znalazłem coś na www.plikoskop.pl
zobacze co to będzie!

camfo 15.03.2003 10:56

Na moje to czegoś takiego nie ma, ale mogę się mylić (sprawdzałem nawet w słowniku encyklopedycznym o infie)...chyba, że jest to zupełnie coś nowego...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:45.