![]() |
@lopus masz rajce, ale po co sie meczyc i robic ladne stronke o grze, jak mozna porosta trzasnac w notatniku? :)...
pozdro ;) |
Nie siedze w htmlu,ale patrząc na kod zródłowy to pisanie w notatniku to albo dobrowolny masochizm, albo mistrzostwo w swoim fachu.Po co sie meczyc skoro są narzedzia wcale nie lamerskie-liczy sie wynik pracy!!!
|
temat przeterminowy absorb :)
ale nie czytałem co Wy tak tak jedziecie na Smartka? co to za problem napisać stronę w notatniku? no problem = pisze się i tyle! nie twierdzę, że notatnik jest dobry do html, ale można go użyć i czasami lepsze strony powstają, bo uzywanie prostych (nie: prostackich)narzedzi zmusza do dyscypliny |
Cytat:
|
Program jest super! Lecz jak znajde jakiegoś rodzynka do pajączka 5.0 NxG to napewno będę korzystał z pajączka! Ale z EDHTML też!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
@Remix, mylisz sie... ja wsyzstkie stronki tworzylem w notepadzie, np. stronke o Operation Flashpoint, ktora byla w ramkach, powstala calkiem w notatniku...
nigdy nie mow hop poki nie przeskoczysz... ;(( pozdro ;) |
Witam!
hahahah Smartek smiesza mnie takie wypowiedzi jak Twoja... watpie zebys potrafil zrobic strone od poczatku do konca uzywajac tylko notatnika! zazwyczaj ci, ktorzy mowia ze do html'a uzywaja tylko notatnika sa lamami i nic wiecej. nie twierdze, ze jestes lama ale jestem przekonany, ze nie zrobisz strony uzywajac tylko notatnika |
Ja tam wole standardy czyli zwyklego notatnika :D
pozdro ;) |
Oczywiście, że jest. Bardzo dobry edytor html'a.
Kolorowanie składni (HTML, WML, JS, PHP, PERL, itd.) Możliwa praca w trybie WYSIWYG Wsparcie dla xHTML i XML Analiza JavaScript i PHP Interpretacja i analiza PHP i PERL Inspektor TAGów Wbudowane narzędzia: Gacopysz i EdGaleria Współpracuje z kompilatorami umożliwiając programowanie w Pascalu, C++, czy innych językach Sprawdzanie pisowni (polski, angielski) Możliwość tworzenia własnych pluginów Wspomaganie styli (+efekty specjalne) Konwertowanie polskich znaków (10 systemów kodowania znaków) Administracja MySQL Kompresja HTML'a Szybki podgląd Wiele innych... PS. No i jest FREEWARE. Polecam :) http://binboy.org/bs/index.php?show=edhtml.htm |
ja znalazłem coś na www.plikoskop.pl
zobacze co to będzie! |
Na moje to czegoś takiego nie ma, ale mogę się mylić (sprawdzałem nawet w słowniku encyklopedycznym o infie)...chyba, że jest to zupełnie coś nowego...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:45. |