![]() |
A ja nadal szukam rozwiazania...
|
Heh.. z tymi kablami tak to jest. Tez mam ten sam problem z tym dranstwem. A najgorsze ze ciagle mi sie w kółka od fotela wkreca. ??? Chyba sobie go do sufitu przyczepie czy co.
|
O ile masz psa ??? ??? ???
|
a może aportuj psa po kabel od słuchawki:D :D :D :D :D :D :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Hehe - Mnie bardziej przypadły do gustu tabliczki typu = " Uwaga OSTRY Pies " - wiec bedzie "Uwaga OSTRE słuchawki" ;) |
Cytat:
juz widze te napisy na plotach "Uwaga zle sluchawki" ;p |
Smycz dla sluchawek..ciekawe..^_^
|
POLECAM PATENT NA ZASADZIE ZWIJALNEJ SMYCZY DLA CZWORONOGÓW MYSLE ZE PO ODPOWIEDNICH PRZEROBKACH OSIAGNIESZ TEN EFEKT (MÓJ KUMPEL Z ZAMIŁOWANIA ADAM SLODOWY COŚ TAKIEGO SOBIE ZMAJSTROWAŁ):)
|
Moze to bylby sposob na ciagle poplatany kabelek...
Tylko czy w tej "muszelce" zmiesci sie 5m kabla... |
Re: 5m kabel od sluchawek...
Cytat:
sam mam słuchawki SENNHEISER HD 270 i SENNHEISER HD 580 Precission i kable mam po 3 i 5 metrów plus jeszcze przedluzacz ! Lubia sie platac - ale nie kupie bezprzewodowych - za duzo mam w domu "emiterów" zakłucen - i nic by z tego nie wyszlo:( Narazie zostaje przy placzacym sie kableku. Ale myslełem kiedys ze mozna by kupic jakies tanie douszne - ktoóre maja zwijany kablel w takiej "muszelce" i przewinac ten kablel na muszelke. |
5m kabel od sluchawek...
Takiego topicu chyba jeszcze nie bylo :)
Mam sluchawki+5m kabla...Niby to dobrze bo maja jako taki "zasieg". Ale o co mi chodzi... 5 metrow kabla strasznie sie placze i przeszkadza.. Macie jakis "patent" na takiego fanta ? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:38. |