![]() |
...heh, jak ja mialem 15 lat to w modzie byl Bugs Bunny...
...ale nie znaczy to ze musze od razu mniec nicka Bunny :P ... |
Ja mam 12:P :P :P kiedyś to oglądałem ale teraz jest kodowane bo tak głupio wymyślili z TVN7 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Chętnie bym obejrzał jeszcze raz;) ;) ;) ;) ;)
|
dragonball ?? Jak dla mnie wypasione anime, dobre też są filmy kinowe szczegolnie z serii DB Z .
Pozdrowienia dla fanów db !!!!!!!:jupi: :jupi: :jupi: |
Fajna "była strona" www.dbg.pl ale od pewnego czasu sie nie włącza:'( może wiecie dlaczego???
|
Cytat:
|
Cytat:
po drugie wyraznie napisalem ze szukam namiaru na ftpa a nie jakies zas**ne reactory emule czy inne osly !!! |
Re: nooooooo
Cytat:
|
Cytat:
Kiedys ogladalem kilka odcinkow roznych japonskich produkcji :cisza: :P i qrwica mnie strzelala jak w 1 odcinku cubasa zapieprzal w 1 strone boiska a w 2 odcinku w 2, albo jak w jakiejs innej produkcji "super bohater" walczyl przez 2 odcinki ze zmaterializowanym zlem. Gumisie byly lepsze 8). Wedlog mnie wieksze przeslanie mial "Reksio" i "koziolek matolek". Pozdrawiam. |
Cytat:
|
Cytat:
|
lat 22 i zdecydowanie z bajek, mangi, anime - czy jak kto chce to nazywac - wyroslem - troche zaluje, ale to fakt...
przeczytajcie sobie "Lobo - Death And Tax'es..." to jest komiks... |
DB jest :spoko:
19 latek ju posiadam |
Cytat:
|
po moim nicku chyba widac ze kocham DB ! :)
mam 15 lat od wczoraj :P do pełnej kolekcji komiksów brakuje mi 6tomów + 6 tomów ktorej jeszcze sie nie ukazały :P no i to by było na tyle |
Re: nooooooo
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:10. |