![]() |
Osobiście od czasu do czasu podmieniam plik server.met na nowo ściagnięty i pomimo początkowego dłuższego wyszukiwania źródeł mułkowi poprawiają się transfery i ogólne zachowanie programu.
|
Cytat:
Patrix jak masz wiecej serverków stałych / jak AdaNet lub Silent BOB / to wrzuc mi server.met na @@ ok ? THX |
ja mam 50 serverków na statycznej i tyle mi wystarczy i jak ciągną :)
|
Cytat:
|
Witam !
Ok zaczynam rozbic porzadki - ale nadal cos cienko - wogóle nie chce ciagnac .... heh cierpliwosc jest cnota ale ile mozna czekac ... A Adanet zyje nawet jestem na nim teraz zalogowany .. |
Cytat:
|
Cytat:
|
po co ci tyle serwow?
juz za dawnych starych czasow mozna bylo tyle nabic - wiekszosc z tych serwerow ma dynamiczne ip - masz na swojej liscie setki instancji tego samego serwera - tylko na innych ip - efekt jest taki ze mul traci czas na sprawdzanie martwych serwerow polecam uzywanie 'usuwaj martwe serwery' - i jak najczestsza aktualizacje listy bo twoja to jak zlomowisko - setki przedmiotow samochodoksztaltnych - ale zaden nie jezdzi ps. adanet jeszcze zyje? bo to byl najlpeszy serw jaki znalem... (tak samo korea1,2 i gruk...) |
Dzieki Laser!
|
THX DUDE ! :o
|
Cytat:
Zapewne masz właczona opcje usuwaj serwer po xx probach ... |
Hmm trochę dziwne bo po chwili z ponad 5500 serwerów zrobiło się 3500 :o
|
to bez sensu. lepiej miec mniej, a pewne.
|
No ładnie ładnie...przyda się ...thx laser..;) ;) ;)
|
W eMule można się połączyć z więcej niż jednym serwerem?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:50. |